Delovanje:
Koža izgleda i oseća se prirodno baršunasto mekana i blistavo sveža, nežno pročišćena Dior Prestige sapunom. Njegova tekstura postaje glatkija, a svaki dan otkriva svoj prirodan osećaj. Koristite Dior Prestige Le Savon ujutro i uveče. Udobna, gipka i glatka, koža je blistavo meka i sveža. Sapun se pretvara u penu u kontaktu sa vodom.

 

Dior Prestige nega kože koncentriše izuzetnu životnu snagu Rose de Granville. Izrađena od divlje ruže otkrivene na liticama Granvila u Normandiji, ova ruža je odabrana zbog svoje izuzetne vitalnosti. Dior uzgaja Rose de Granville u Francuskoj, gde se uzgaja na otvorenom u skladu sa principima organske proizvodnje. Nakon 15 godina istraživanja, Diorova nauka je uspešno identifikovala u srcu svojih latica dragocene molekule koji inkapsuliraju njegovu vitalnost i upotrebila ih u proizvodnji luksuznih proizvoda.

 

Način upotrebe:
Navlažite sapun i protrljajte ga između ruku da nežno dobijete penu za negu kože koja se oslobađa u kontaktu sa vodom. Nanesite penu na lice kružnim pokretima od sredine lica ka spolja dok ne osetite da se zgusne pod vrhovima prstiju. Isperite čistom vodom, a koža je pročišćena i sjajna.

 

Sastav:
MYRISTIC ACID, SUCROSE, AQUA (WATER), GLYCERIN, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, STEARIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, PALMITIC ACID, SODIUM LAUROAMPHOACETATE, LAURIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE),SODIUM LAURYL GLYCOL CARBOXYLATE, POTASSIUM HYDROXIDE, ROSE EXTRACT,CENTELLA ASIATICA LEAF EXTRACT, SODIUM CHLORIDE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, CARAMEL, CITRIC ACID, TRISODIUM EDTA, PEG-11 METHYL ETHER DIMETHICONE, POLYQUATERNIUM-51, TETRASODIUM EDTA.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 110g

005680012606

Pregled

Napišite vaš komentar

Dior Prestige Le Savon 110g

Stvoren za izuzetno čišćenje kože. Dior Prestige Le Savon je sapun od ruže za negu kože koji završava uklanjanje šminke i dubinski čisti kožu. Dior Prestige Le Savon se sastoji od jedne četvrtine nege kože. Tromesečni proces sazrevanja rezultira bogatom, kremastom penom koja obavija kožu izuzetnom udobnošću da započne ritual koji prepušta čulima.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje