Delovanje:
Estée Lauder Nutritious 2-in-1 Foam Cleanser deluje kao dnevno sredstvo za čišćenje lica, ali i kao nedeljna maska za pročišćavanje kože lica. Čisti i dubinski pročišćava. Nudi koži lica zdraviji izgled, kao i osećaj blaženstva. Za kožu koja voli vitalnost.

 

Prednosti proizvoda nakon samo 1 aplikacije:

- pore izgledaju umanjeno: -17%¹

- 96% je reklo da je uklonio višak masnoće²

- 97% prirodno dobijene formule³

 

Estée Lauder Nutritious 2-in-1 Foam Cleanser je obogaćen Nutri-9 kompleksom, koji uključuje:

- slatku kelpu koja pomaže u borbi protiv masnoće i umanjuje pojavu pora (odgovoran izvor)

- ferment crvenih algi umiruje i smanjuje vidljivo crvenilo (odgovoran izvor)

- ferment kokosove vode za hidrataciju i ishranu (Estée Lauder vlasnički ferment)

 

EWG Verified®: Estée Lauder Nutritious kolekcija je EWG VERIFIED® od strane Environmental Working Group (EVG), nezavisne neprofitne organizacije. Ova verifikacija znači da formule Estée Lauder ispunjavaju neke od najstrožih standarda formulacije, zahteve transparentnosti i da se koriste dobri proizvodni procesi.

 

¹Kliničko ispitivanje na 33 žene.

²Potrošačko testiranje na 103 žene.

³Prema ISO standardu 16128. Iz biljnih izvora, ne-naftnih mineralnih izvora i/ili vode.

Izvor: Estée Lauder.

 

Način upotrebe:
Penu za čišćenje i pranje lica možete da koristite ujutr i uveče. Nanesite penu i umasirajte na vlažno lice. Isperite vodom. Takođe možete da koristite ovaj proizvod i kao nedeljnu masku za licu. U ovom slučaju umasirajte tanak sloj pene na kožu lica. Fokusirajte se na T-zonu. Ostavite 1 minut, a potom isperite vodom. Izbegavajte nanošenje pene na područje oko očiju.

 

Sastav:
WATER / AQUA / EAU, MYRISTIC ACID, GLYCERIN, BEHENIC ACID, PALMITIC ACID, POTASSIUM HYDROXIDE, SODIUM METHYL COCOYL TAURATE, LAURIC ACID, STEARIC ACID, MONTMORILLONITE, LAMINARIA SACCHARINA EXTRACT, PORPHYRIDIUM CRUENTUM EXTRACT, LACTOBACILLUS FERMENT, NIACINAMIDE, HYDROLYZED RICE EXTRACT, PUNICA GRANATUM (POMEGRANATE) EXTRACT, ZINC PCA, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, CAMELLIA SINENSIS (GREEN TEA) LEAF EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, SODIUM PHYTATE, POTASSIUM SORBATE, GLYCOL DISTEARATE, BUTYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, SODIUM BENZOATE, POLYQUATERNIUM-7, PHENOXYETHANOL. NUTRITIOUS2023

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 125ml

005680013997

Pregled

Napišite vaš komentar

Nutritious 2-in-1 Foam Cleanser 125ml

Pokažite svojoj koži malo ljubavi uz vrhunsku negu kože od Estée Lauder Nutritious kolekcije. Ako je vaša koža umorna, ali ujedno i razdražljiva, ova kolekcija je ono što vam treba. Genijalno kalibrisane formule bogate hranljivim materijama sadrže sastojke prirodnog porekla. Nega kože koja će pomoći koži da procveta i pokaže svoju prirodnu živahnost.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje