Spisak proizvoda po brendu ESTĒE LAUDER

Nutritious 2-in-1 Foam Cleanser 125ml

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Pokažite svojoj koži malo ljubavi uz vrhunsku negu kože od Estée Lauder Nutritious kolekcije. Ako je vaša koža umorna, ali ujedno i razdražljiva, ova kolekcija je ono što vam treba. Genijalno kalibrisane formule bogate hranljivim materijama sadrže sastojke prirodnog porekla. Nega kože koja će pomoći koži da procveta i pokaže svoju prirodnu živahnost.

Nutritious Melting Soft Creme/Mask Moisturizer...

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Pokažite svojoj koži malo ljubavi uz vrhunsku negu kože od Estée Lauder Nutritious kolekcije. Ako je vaša koža umorna, ali ujedno i razdražljiva, ova kolekcija je ono što vam treba. Genijalno kalibrisane formule bogate hranljivim materijama sadrže sastojke prirodnog porekla. Nega kože koja će pomoći koži da procveta i pokaže svoju prirodnu živahnost..

Soft Clean Infusion Hydrating Essence Treatment...

Cena 8.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Dnevni, hidratantni esencijalni losion koji pomaže u povećanju prirodnog rezervoara vlage u koži i koji umiruje suvu, delikatnu kožu lica hranljivom hidratacijom. Udobna tekstura obavija kožu vlagom kako bi je umirila, vidno osvežila i zagladila. Amino Acid15 kompleks podržava prirodne nivoe aminokiselina u koži. Ekstrakt cveta lokvanja podržava prirodnu hidrataciju kože na njenoj površini tokom vremena.

Wrap Your Lips in Luxury set

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Duo „spa za usne“ za umotavanje vaših usana u čist luksuz, kako bi one bile mekane, glatke i nahranjene. Odličan poklon za vas ili nekog drugog. Estée Lauder Wrap Your Lips in Luxury set sastoji se od balzama za negu usana i noćnog uljanog seruma za usne.

Holiday Sparkle set

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Pokažite svoju prazničnu blistavost ovim bogatim, ciglenocrvenim karminom za usne i iluminatorom za lice ograničenog izdanja. Odličan poklon set koji uključuje dva obavezna proizvoda pune veličine za lice i usne. Bogati crveni karmin i luminator za lice.

Mascara Essentials set

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Estée Lauder Mascara Sumptuous Extreme Black maskara čini da se trepavice množe, uvećavaju, rastu do ekstrema. Sumptuous Extreme stvara neverovatan volumen, podizanje i obline za smeo efekat lažnih trepavica. Oči izgledaju svetlije, šire, zavodljivije.

Repair + Renew Skincare Wonders set

Cena 19.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Estée Lauder Advanced Night Repair Repair + Renew Skincare Wonders set predstavlja grupu proizvoda namenjenih borbi protiv svih znakova starenja kože lica. Ovo limitirano izdanje sastoji se od kultnih Estée Lauder proizvoda kao što su Advanced Night Repair serum za lice (50ml), Advanced Night Repair Treatment Intense Reset Concentrate (5ml), Advanced Night Repair Eye Gel-Cream (5ml) i Micro Essence Treatment Bio-Ferment losion za lice (30ml).

Major Eye Impact Repair + Brighten Skincare set

Cena 12.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Svilenkasta gel-krema koja vidno osvetljava podočnjake za samo dve nedelje, a umanjuje izgled bora i drugih početnih znakova starenja. Osvežite svoje oči za svetliji i budniji izgled. Tamni krugovi izgledaju svetlije za samo 2 nedelje. Bore i drugi početni znaci starenja kože u predelu oko očiju izgledaju smanjeni. Za normalnu, suvu, kombinovanu i masnu kožu. Ovaj set sadrži Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Gel-Creme u punoj veličini od 15ml, kao i tri mini deluxe pakovanja u veličini od po 5ml (3x5ml).

Youth-Generating Power Repair + Firm + Hydrate...

Cena 19.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Učinite čuda za svoju kožu lica. Otkrijte formule visokih performansi kako biste značajno smanjili izgled linija i bora, i ponovo otkrili vaš sjaj kože lica. Limitirano izdanje Advanced Night Repair Youth-Generating Trio Repair + Firm + Hydrate Skincare set uključuje Estée Lauder revolucionarni serum u veličini od 50ml, kao i tri mini bočice ovog seruma u veličini od 15ml (3x15ml).

Proizvod dodat za upoređivanje