Aksesoari

Četkice za nanošenje šminke su jedan od omiljenih dodataka ili aksesoara. Ipak, za lako i efikasno nanošenje, održavanje i čišćenje šminke postoji još nekoliko različitih proizvoda što će doprineti tome da imate savršenu šminku u kućnim uslovima.

Aktivni filteri

Dior Backstage Face Brush N°18

Cena 8.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Inspirisan osnovama Dior vizažista, višenamenska Dior Backstage četka za lice N°18 savršeno raspršuje proizvod na kožu lica radi brzog i ravnomernog nanošenja. Idealan je alat za upotrebu i nanošenje kompaktnih ili rastresitih pudera, tečnih ili kompaktnih podloga i podloga u spreju.

Parure Gold Skin Brush (četka za tečni puder)

Cena 9.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Kabuki četka savršeno kombinuje moć zaglađivanja četkice, moć završne obrade sunđera i moć masaže alata za negu kože. Zbog svoje veoma velike gustine, ova nova četka olakšava tehniku nanošenja, omogućavajući precizan, ali intuitivan pristup. Njena kratka ručka omogućava da se ruka postavi blizu oblasti nanošenja šminke, za veću kontrolu. Rezultat je precizan, prozračan i izuzetno prefinjen.

Dior Backstage Full Coverage Fluid Foundation...

Cena 9.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ova neverovatno meka i delikatna kompaktna četka napravljena od dva različita sintetička vlakna garantuje kontrolisano i besprekorno nanošenje u samo jednom koraku. Četkica sa dvostrukim vlaknima nanosi pravu količinu proizvoda da pruži besprekornu korekciju i besprekornu završnicu bez mrlja, sa velikom pokrivenošću i bez težine.

Dior Backstage Lash Curler (uvijač trepavica) | apothecary.rs
Dodaj u korpu
  • Ovaj proizvod trenutno nije dostupan

Backstage Lash Curler (uvijač trepavica)

Cena 5.200,00 RSD
Dostupnost: Nije dostupno

Dior Backstage uvijač za trepavice je tajno oružje Diorovih šminkera za savršeno uvijene trepavice u jednom jednostavnom koraku. Dior uvijač za trepavice prilagođava se svim oblicima kapaka i hvata čak i najteže dostupne trepavice bez priklještenja kapaka.

Brush Cleanser 150ml

Cena 4.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Sredstvo za čišćenje četkica koje se ne ispire, a namenjeno je za sve vaše četke za šminku. Dior Backstage Brush Cleanser održava vaše četkice za šminku čistima i dezinfikovanim za svakodnevnu upotrebu. Nakon nanošenja šminke, lako možete očistiti četkice ovim proizvodom bez ispiranja.

Proizvod dodat za upoređivanje