Aktivni filteri

Kabuki Brush (četka za lice)

Cena 9.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Prenosiva četka idealna za nanošenje pudera i rumenila. Zahvaljujući svom gustom i okruglom obliku, Kabuki četka vam omogućava da oblikujete lice laganim pometanjem pudera ili nanošenjem da biste istakli određena područja kako biste stvorili konturni efekat. Njene talasaste i sintetičke, izuzetno meke čekinje su posebno dizajnirane i odabrane da obezbede prirodnu šminku ili potpuniju pokrivenost.

Blush Brush (četka za rumenilo)

Cena 8.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Zbog svog zakošenog i suženog oblika, četkica za rumenilo omogućava lako i precizno nanošenje rumenila kako bi se poboljšale jagodice i oblikovalo lice. Njene talasaste i sintetičke, neuporedivo meke čekinje su posebno dizajnirane i odabrane da obezbede nanošenje puderastih rumenila, od suptilnijih do intenzivnijih izgleda.

Foundation Brush (četka za puder)

Cena 8.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Idealna četka za ujednačavanje i usavršavanje tena. Zahvaljujući svom zaobljenom i ugaonom obliku, četkica za podlogu vam omogućava da savršeno izblendate i zagladite sve tipove pudera, čak i puder u prahu. Njene ravne i talasaste sintetičke čekinje, neuporedivo meke, posebno su dizajnirane i odabrane da obezbede besprekoran ten.

Fluid Foundation Brush (četka za tečni puder)

Cena 8.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Idealna četka za ujednačavanje i usavršavanje tena. Zahvaljujući svom ravnom i suženom obliku, Sisley Fluid Foundation Brush vam omogućava da raširite i zagladite sve tečne podloge za savršeno ravnomerno nanošenje. Njene ravne i sintetičke, neuporedivo meke čekinje su posebno dizajnirane i odabrane da obezbede savršen afinitet sa puderom i rezultatom šminke po meri.

Powder Brush (četka za puder)

Cena 9.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Idealna četka za brzo i jednostavno poboljšanje tena. Zahvaljujući svom izdašnom, zaobljenom obliku, četka za puder omogućava lako i brzo nanošenje svih rastresitih i kompaktnih pudera. Njene talasaste i sintetičke, neuporedivo meke čekinje su posebno dizajnirane i odabrane da obezbede optimalan rezultat, od prirodnog izgleda do potpunijeg prekrivanja.

Eyeshadow Shade Brush (četkica za oči)

Cena 8.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Idealna četkica za stvaranje zadimljenih očiju (smokey eye). Zahvaljujući svom zaobljenom, gustom i čvrstom obliku, četkica za senke vam omogućava da nanesete, blendate ili intenzivirate sve vrste senki. Njene ravne i sintetičke, neuporedivo meke čekinje su posebno dizajnirane i odabrane za intenzivan rezultat boje, ali i za mešanje boja, savršeno za smokey eye.

Eyeshadow Smudge Brush (četkica za oči)

Cena 8.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Dvostrana četkica idealna za nanošenje i mešanje senki. Zahvaljujući svom dvostranom i ugaonom obliku, četkica za razmazivanje senki vam omogućava da savršeno jednostavno oblikujete područje oko očiju. Njene ravne i talasaste sintetičke čekinje, neuporedivo meke, posebno su dizajnirane i odabrane da savršeno nanose boju i da ih senče i stapaju sa lakoćom.

Eyeliner Brush (četkica za oči)

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Idealna četkica za isticanje i intenziviranje očiju. Zahvaljujući svom ravnom obliku, četkica za oči vam omogućava da istaknete liniju trepavica senkom, pojačate šminku, podvučete oči, definišete ili izblendate liniju. Njene ravne i sintetičke, neuporedivo meke čekinje su posebno dizajnirane i odabrane za veoma precizno nanošenje boje u predelu oko očiju.

Proizvod dodat za upoređivanje