Aksesoari

Četkice za nanošenje šminke su jedan od omiljenih dodataka ili aksesoara. Ipak, za lako i efikasno nanošenje, održavanje i čišćenje šminke postoji još nekoliko različitih proizvoda što će doprineti tome da imate savršenu šminku u kućnim uslovima.

Aktivni filteri

Maestro Concealer Brush (četkica za korektor)

Cena 9.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Postignite besprekornu bazu s Armani Maestro četkicom za korektor, profesionalnom četkicom za šminkanje napravljenom od sintetičkih vlakana. Asortiman profesionalnih četkica za proslavu 15 godina Giorgio Armani Beauty kolekcije, Maestro Brushes linija je dizajnirna da ponudi vrhunsko savršenstvo. Ova četkica je odlična za prikrivanje manjih nedostataka, crvenila i fleka, a četkica za korektor dobro funkcioniše s tečnim i kremastim korektorima kako bi ispravila i usavršila izgled kože lica.

Maestro Flat Eye Brush (četkica za oči)

Cena 11.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Napravljena od prirodne konjske dlake, Armani Beauty Flat Eye četkica omogućava bolje nanošenje senki za oči i bez prašenja, za brzo stvaranje ujednačene osnovne boje na površini kapaka. Asortiman profesionalnih četkica za proslavu 15 godina Giorgio Armani Beauty kolekcije, Maestro Brushes linija je dizajnirna da ponudi vrhunsko savršenstvo.

Dior Backstage Face Brush N°18

Cena 8.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Inspirisan osnovama Dior vizažista, višenamenska Dior Backstage četka za lice N°18 savršeno raspršuje proizvod na kožu lica radi brzog i ravnomernog nanošenja. Idealan je alat za upotrebu i nanošenje kompaktnih ili rastresitih pudera, tečnih ili kompaktnih podloga i podloga u spreju.

Parure Gold Skin Brush (četka za tečni puder)

Cena 9.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Kabuki četka savršeno kombinuje moć zaglađivanja četkice, moć završne obrade sunđera i moć masaže alata za negu kože. Zbog svoje veoma velike gustine, ova nova četka olakšava tehniku nanošenja, omogućavajući precizan, ali intuitivan pristup. Njena kratka ručka omogućava da se ruka postavi blizu oblasti nanošenja šminke, za veću kontrolu. Rezultat je precizan, prozračan i izuzetno prefinjen.

Dior Backstage Full Coverage Fluid Foundation...

Cena 9.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Ova neverovatno meka i delikatna kompaktna četka napravljena od dva različita sintetička vlakna garantuje kontrolisano i besprekorno nanošenje u samo jednom koraku. Četkica sa dvostrukim vlaknima nanosi pravu količinu proizvoda da pruži besprekornu korekciju i besprekornu završnicu bez mrlja, sa velikom pokrivenošću i bez težine.

Proizvod dodat za upoređivanje