Aktivni filteri

A313™ retinol krema 50g

Cena 3.500,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Krema A313™ sa retinil palmitatom stimuliše obnovu ćelija, proizvodnju kolagena i elastina kože, delujući ciljano na sitne linije, bore i hiperpigmentaciju. Ujednačava ten i poboljšava teksturu kože. Deluje protivupalno, eliminiše površinske nečistoće sa kože i umanjuje pojavu bubuljica.

Total-Age Defense Program

Cena 14.990,00 RSD
Dostupnost: 10 Na stanju

Shiseido Men Total Age Defense Program kombinuje snažnu nauku sa praktičnom negom kože za promovisanje „pozitivnog starenja“ i zdravog izgleda muške kože lica. Shiseido Men Total-Age Defense Program set uključuje proizvode kao što su Total Revitalizer Cream 50ml, Face Cleanser 30ml, Ultimune Power Infusing Concentrate 10ml, Total Revitalizer Eye 5ml.

Dermo System Perfecting Essentials

Cena 21.980,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Dior Homme Dermo System je dnevna nega za čišćenje i održavanje kože lica muškaraca, a koja se sastoji od dva proizvoda: Micro-Purifying Cleansing Gel (gel sa mikročesticama za piling kože lica) i Pore Control Perfecting Essence (krema sa najsavremenijim solubilizatorima koji trenutno ispravljaju nesavršenosti i sakrivaju pore bez umanjivanja njihovog sjaja).

Dermo System Invigorating Essentials

Cena 35.990,00 RSD
Dostupnost: 3 Na stanju

Dior Homme Dermo System je okrepljujuća rutina za pripremu kože lica za brijanje, kao i za negu kože muškaraca, a koja se sastoji od tri proizvoda: Micro-Purifying Cleansing Gel (gel sa mikročesticama za piling kože lica), Repairing After-Shave Lotion (losion posle brijanja smiruje opekotine od brijača i smanjuje crvenilo na koži lica) i Invigorating Moisturizing Emulsion (osnažujuća hidratantna emulzija za duboku hidrataciju kože lica).

Shiseido Men Total Age Defense | apothecary.rs
-10%
 • Na rasprodaji!
 • -10%

Men Total Age Defense

Standardna cena 28.980,00 RSD Cena 26.082,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Muška koža pokazuje znakove starenja 10 godina ranije nego ženska. Ona ima tendenciju da bude čvršća na površini, a manje elastična na dubljem sloju kože. Upravo ova ključna razlika dovodi do ukupnog gubitka elastičnosti i pojave bora u mlađoj dobi. Japanska kozmetička kuća Shiseido kreirala je visokoefikasne anti-age proizvode namenjene muškarcima, a koji se bore protiv starenja kože i imaju visok učinak intezivne hidratacije do 48 sati. Shiseido Men Total Age Defense je anti-age rutina za negu kože lica muškaraca, koja se sastoji od dva proizvoda: Ultimune (serum za lice) i Total Revitalizer Cream (kreme za lice), a koje se zajedno bore i regenerišu mušku kožu lica.

Shiseido Men Total Revitalizer | apothecary.rs
-5%
 • Na rasprodaji!
 • -5%

Men Total Revitalizer

Standardna cena 36.970,00 RSD Cena 35.121,50 RSD
Dostupnost: 3 Na stanju

Shiseido Men Total Revitalizer je anti-age rutina za negu kože lica muškaraca, kao i predela oko očiju, a koja se sastoji od tri proizvoda: Total Revitalizer Cream (kreme za lice), Total Revitalizer Eye Cream (krema za predeo oko očiju) i Total Revitalizer Light Fluid (lgani fluid za lice).

Shiseido Men Hydrating Treatment | apothecary.rs
Dodaj u korpu
-5%
 • Na rasprodaji!
 • -5%
 • Ovaj proizvod trenutno nije dostupan

Men Hydrating Treatment

Standardna cena 19.164,00 RSD Cena 18.205,80 RSD
Dostupnost: Nije dostupno

Shiseido Men Hydrating Treatment je rutina za negu kože lica muškaraca koja se sastoji od tri proizvoda: Face Cleanser (za pranje i čišćenje kože lica), Hydrating Losion (losiona za lice) i Energizing Moisturizer Extra Light Fluid (energetski fluid za lice i predeo oko očiju).

Shiseido Men Strengthening Treatment | apothecary.rs
-10%
 • Na rasprodaji!
 • -10%

Men Strengthening Treatment

Standardna cena 28.970,00 RSD Cena 26.073,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Shiseido Men Strengthening Treatment je rutina za negu kože lica muškaraca koja se sastoji od tri proizvoda: Face Cleanser (za pranje i čišćenje kože lica), Ultimune Power Infusing Concentrate (serum za lice) i Energizing Moisturizer Extra Light Fluid (energetski fluid za lice i predeo oko očiju).

Shiseido Men Eye Care Treatment | apothecary.rs
-10%
 • Na rasprodaji!
 • -10%

Men Eye Care Treatment

Standardna cena 26.970,00 RSD Cena 24.273,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Shiseido Men Eye Treatment je rutina za negu kože u predelu oko očiju koja se sastoji od tri proizvoda: Face Cleanser (za pranje i čišćenje kože lica), Total Revitalizer Eye Cream (kreme za predeo oko očiju) i Energizing Moisturizer Extra Light Fluid (energetski fluid za lice i predeo oko očiju).

Effaclar noćna rutina

Cena 5.488,99 RSD
Dostupnost: 2 Na stanju

La Roche-Posay noćna rutina sadrži Effaclar Serum 30ml i Effaclar gel 200ml. La Roche-Posay Effaclar ultra koncentrovani serum je dnevni piling za kožu lica sklonoj nepravilnostima u odraslom dobu, a koji efikasno deluje na nepravilnosti i fleke. Effaclar penušavi gel namenjen je za čišćenje masne i osetljive kože.

Proizvod dodat za upoređivanje