Delovanje:
Krema A313™ održava mladalački izgled kože lice štiteći je od starenja. Smanjuje vidljivost sitnih linija i bora na koži. Ova krema ujedno poboljšava neujednačenu boju, posvetljuje i sprečava hiperpigmentacije i zaglađuje površinu kože lica. Smanjuje bubuljice time što odstranjuje odumrle ćelije kože, dajući pritom koži zdrav i gladak izgled. A313™ krema je kozmetički proizvod koji sadrži Makrogol 400 I, 4000, Polysorbate 0, kao i Retinyl Palmitate 200.000 I.U. po jedinici. Krema ima efikasnost zbog dodatnih sastojaka koji pomažu koži da efikasnije apsorbuje retinoičnu kiselinu (vitamnin A) u kožu lica. Zahvaljujući makrogolu koji je efikasan magnet za vlagu, privlači vodu na površinu kože što doprinosi zdravijem i punijem izgledu kože, pa samim tim omogućava vitaminu A da što bolje prodre. Gusta konzistencija kreme zadržava vlažnost i zaustavlja transepidermalni gubitak vode tokom noći. Retinol podstiče regeneraciju ćelija kože i proizvodnju kolagena smanjujući bore i opuštenu kožu lica. Ujedno će sprečiti razgradnju kolagena koja je prouzrokovana faktorima iz životne sredine.

 

Krema A313™ posvetljuje kožu i sprečava hiperpigmentacije smanjujući stvaranje epidermalnog melanina. Deluje kao antioksidans neutralizujući slobodne radikale, čime se smanjuju oštećenja kože prouzrokovana spoljašnjim faktorima, poput sunca i zagađenja. Ova krema deluje protivupalno, smanjuje akne sprečavanjem mrtvih ćelija kože da začepe pore.

 

Način upotrebe:
Uveče naneti u tankom sloju na očišćenu i potpuno suvu kožu lica. Izbegavati područje oko očiju. Ne primenjivati na oštećenu ili iziritiranu kožu. Tokom dana obavezno koristiti kreme i/ili fluide sa visoko zaštitnim SPF faktorom. Tokom tretiranja retinolom koža je osetljivija na sunce i podložnija je opekotinama, pa ju je zbog toga potrebno dodatno zaštititi od sunčevog zračenja. Odmah prestanite da koristite proizvod i posavetujte se s dermatologom ukoliko primetite crvenilo, otok ili druge iritacije na delovima kože na kojima ste koristili kremu. Tokom dana obavezno koristite kremu za sunčanje sa visokim zaštitnim faktorom.

 

Posebne mere opreza i alergeni:
Krema A313™ sadrži "Lanolin", pa izbegavajte korišćenje ove kreme ukoliko ste alergični na vunu. Ukoliko patite od gljivičnih akni, "Polisorbat 80" može da bude okidač, pa je iz tog razloga potreban dodatan oprez prilikom korišćenja ove kreme. Krema A313™ nije namenjena za upotrebu kod trudnica, dojilja, beba i dece.

  

Sastav:
PEG 400, PEG 4000, POLYSORBATE 80, RETINYL PALMITATE 200.000 IU.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50g

005680014141

Pregled

Napišite vaš komentar

A313™ retinol krema 50g

Krema A313™ sa retinil palmitatom stimuliše obnovu ćelija, proizvodnju kolagena i elastina kože, delujući ciljano na sitne linije, bore i hiperpigmentaciju. Ujednačava ten i poboljšava teksturu kože. Deluje protivupalno, eliminiše površinske nečistoće sa kože i umanjuje pojavu bubuljica.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje