Telo

Nega kože tela i njeno pravilno čuvanje omogućiće da koža i u zrelijim godinama ostane vitalna i elastična. Hidriranost kože tela ostavlja snažan utisak o telesnoj higijeni i ključna je za zdravlje.

Aktivni filteri

ProSkin Barrier Cream (zaštitna krema) 150ml

Cena 690,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Tena je pažljivo razvijala kremu sa zaštitnim filmom kako bi pospešila održavanje dobrog zdravlja kože za one koji žive s inkontinencijom. Ova negujuća krema deluje kao zaštitni sloj na koži i može da se nanosi koliko god je potrebno, čak i ako koža pokazuje rane znakove crvenila, nadražena je ili je na ivici pucanja. Čišćenje kože i upotreba zaštitnih krema vrlo su važni za održavanje kože zdravom kada je u čestom kontaktu s vlagom.

Hyaluron-Filler + Elasticity Anti-Age Body...

Cena 2.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Eucerin Hyaluron Filler + Elasticity Anti-Age krema za telo poboljšava elastičnost, smanjuje tamne fleke i obnavlja kožu. Ova anti-age krema za telo sa trostrukim efektom namenjena je za ciljano tretiranje osnovnih potreba kože koja stari. Čini kožu tela ujednačenom, čvršćom, podmlađenom i glatkom na dodir. Thiamidol® vidno smanjuje pojavu tamnih fleka i ujednačava kožu. Arktin ubrzava proces obnavljanja kolagena, poboljšava elastičnost kože, dok hijaluronska kiselina pruža intenzivnu hidrataciju i čini kožu tela glatkom.

J’adore Les Adorables Body Milk 200ml

Cena 13.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Kultni mirisni potpis Dior J’adore dostupan je u kreacijama za kupanje i telo, kako biste obogatili rutinu mirisa sa sve izdašnijim parfemskim tragom. Sveže i obmotavajuće, J'adore Les Adorables mleko za telo hidrira kožu i čini je mekom i udobnom.

Resilience Lift Night (Lifting/Firming Face and...

Cena 23.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Proizvod broj 1 kozmetičke kuće Estée Lauder u grupi krema za negu kože lica i vrata koji se koristi noću. Uz upotrebu Resilience Lift Night kreme, koža će se primetno zategnuti. Izgledajte mlađe uz ovaj bogati, kremasti proizvod koji pomaže koži da prirodno proizvodi kolagen. Koža se budi čvrsta, zategnuta, a bore su umanjene. Može da se koristiti i kao nedeljna maska za dubinsku negu kože.

pH5 Shower Oil (ulje za tuširanje) 400ml

Cena 1.890,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Suvu, osetljivu kožu lako iziritiraju spoljašnji okidači kao što su često pranje, promene u temperaturi i izloženost agensima, što je sve čini još osetljivijom. Potrebno je više od blagog preparata za čišćenje kako bi postala manje osetljiva. Eucerin pH5 ulje za tuširanje je razvijeno na poseban način sa izuzetno blagim surfaktantima pogodnim za čišćenje suve, osetljive kože. Eucerinov jedinstveni pH sistem ravnoteže pruža formuli optimalnu pH vrednost kako bi se zaštitila prirodna odbrana kože i održala njena otpornost.

Proizvod dodat za upoređivanje