Telo

Nega kože tela i njeno pravilno čuvanje omogućiće da koža i u zrelijim godinama ostane vitalna i elastična. Hidriranost kože tela ostavlja snažan utisak o telesnoj higijeni i ključna je za zdravlje.

Aktivni filteri

Ultra Protection Tanning Cream SPF30 150ml

Cena 4.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Inovativni sistem filtera pro-vitamina D koji iznova otkriva negu sunca. Nova formula UV filtera aktivira vitamin koji daje zdravlje, blokirajući samo štetne zrake i povećavajući prednosti sunca za dobrobit i lepotu. Štiti kožu u izuzetno sunčanim okruženjima, idealna je i na planinama. Omogućava vam da postignete blistavu preplanulost čak i ako ne možete da potamnite lako. Preporučuje se za zaštitu kapilara, tamnih fleka, mladeža i tetovaža. Zaštitni faktor SPF30.

Neck Cream (krema za vrat) 50ml

Cena 22.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Nega kože vrata dizajnirana da sačuva lepotu ovog krhkog područja. Vrat je delikatno područje koje zahteva posebnu pažnju. Nedostaju mu lojne žlezde, izložena je štetnim uticajima okoline (sunce, vetar, trenje odeće, itd.), a potporni mišići vrata su manje otporni od onih na licu. Sa godinama, koža na vratu je podložnija krepu i opuštanju. Gubitak čvrstoće u ovoj oblasti dovodi do naboranog izgleda i manje definisanih kontura.

Proizvod dodat za upoređivanje