Telo

Nega kože tela i njeno pravilno čuvanje omogućiće da koža i u zrelijim godinama ostane vitalna i elastična. Hidriranost kože tela ostavlja snažan utisak o telesnoj higijeni i ključna je za zdravlje.

Aktivni filteri

Body Care Collection

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Otkrijte intenzivno nahranjenu kožu uz Clarins kolekciju osnovnih sredstava za negu tela na biljnoj bazi. Clarins praznični set sastoji se od Moisture-Rich Body Lotion 200ml losiona za negu kože tela, Exfoliating Body Scrub For Smooth Skin 30ml mini pilinga za telo, Hand and Nail Treatment Balm 30ml mini kreme za ruke, kao i Clarins nesesera.

Lait Corporel Gifting Holiday Set

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ovih praznika poklonite magiju Biotherm lepote sa personalizovanim ritualom nege tela kako biste savršeno hidrirali kožu. Biotherm praznični set sastoji se od mleka za telo Lait Corporel L'Original 400ml, mleka za tuširanje Lait de Douche 75ml, kreme za ruke Biomains 20ml, kao i balzama za usne Beurre de Levres 13ml.

Advent Calendar (Limited Edition)

Cena 26.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Lancôme predstavlja izuzetan luksuzni poklon set u vidu prazničnog kalendara za negu i lepotu, a koji sadrži proizvode za negu lica, tela, kao i šminku. Spakovan u kutiju u vidu prazničnog kalendara, ovaj set sadrži ukupno 24 različitih Lancôme proizvoda, od 19 mini veličina proizvoda idealnih za putovanja, do 5 proizvoda u svojim punim veličinama.

Creme Protect 250ml

Cena 350,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Nivea Creme Protect gel gel za tuširanje sa dekspantenolom, vitaminom C i E, trenutno umiruje kožu tela, sprečava isušivanje kože. Obogaćen je dragocenim uljima. Održava pH ravnotežu kože tela. Za trenutni osećaj glatke i zdrave kože.

Proizvod dodat za upoređivanje