Aktivni filteri

Elevit 30 kapsula

Cena 2.290,00 RSD
Dostupnost: 10 Na stanju

Elevit® je dodatak ishrani sa omega-3 masnim kiselinama, vitaminima i mineralima koji su potrebni ženama pre začeća, u trudnoći i periodu dojenja. Sadrži poseban oblik folne kiseline.

Richter Cycle Balance 30 kesica
Dodaj u korpu
  • Ovaj proizvod trenutno nije dostupan

CycleBalance 30 kesica

Cena 1.600,00 RSD
Dostupnost: Nije dostupno

Klinički testirana formulacija, koja na prirodan način reguliše ciklus žene i polne hormone koji su od ključnog značaja za začeće, kako kod žena sa sindromom policističnih jajnika (PCOS), tako i kod onih koje ga nemaju. Ova formulacija doprinosi ispravnom funkcionisanju jajnika i ima pozitivan uticaj na metaboličke poremećaje. Ne sadrži dodatak E171 (titanijum dioksid).

Folacin folna kiselina 400mcg 100 tableta

Cena 910,00 RSD
Dostupnost: 9 Na stanju

Folna kiselina je vitamin rastvorljiv u vodi. Ljudski organizam ne može sam sintetisati folnu kiselinu pa ju je neophodno dodatno uzimati u vidu suplemenata. Dodatni unos folne kiseline je od posebnog značaja kod trudnica i žena koje planiraju trudnoću, zbog pravilnog razvoja ploda. Jedno od najvažnijih otkrića medicine 20. veka je saznanje da se suplementacijom folne kiseline procenat oštećenja nervnog sistema novorođenčadi smanjuje za 50 do 80%.

Proizvod dodat za upoređivanje