• Ovaj proizvod trenutno nije dostupan
    Richter Cycle Balance 30 kesica

Delovanje:
Doprinosi ispravnom funkcionisanju jajnika i ima pozitivan uticaj na metaboličke poremećaje. Povećava osetljivost na insulin zahvaljujući svom aktivnom sastojku mio-inozitolu, koji reguliše hiperinsulinemiju. Pravilno delovanje hormona insulina dovodi u balans druge hormone koji kontrolišu ciklus, pomažući na taj način ponovno uspostavljanje ovulacije, prirodnu regulaciju ciklusa i razvoj jajnih ćelija, što je od ključne važnosti za začeće.

 

CycleBalance® može da pomogne ženama koje imaju probleme sa ciklusom i poteškoće sa začećem, koje imaju sindrom policističnih jajnika (PCOS), kao i onima koje bi htele da poboljšaju kvalitet oocita (čak i tokom procesa lečenja neplodnosti) i to:

 

- uspostavlja normalnu ovulaciju kod 72% žena sa PCOS-om, čime povećava verovatnoću za začeće
- povećava stopu trudnoća 2,5 puta tokom postupka vantelesne oplodnje kod žena sa PCOS-om
- smanjuje rizik od nastanka gestacijskog dijabetesa za 65% kod žena sa faktorima rizika za razvoj dijabetesa
- folna kiselina pomaže u smanjenju rizika od nastanka defekta nervne cevi (spina bifida) kod bebe u slučaju da dođe do trudnoće

 

Način upotrebe:
Sadržaj kesice sipati u čašu vode, ili neke druge tečnosti, promešati i pripremljen napitak popiti jednom do dva puta dnevno. Prašak se može uneti i direktno u usta, rastopiti i progutati.

 

Sastav:
Mio-inozitol 2000 mg, Folna kiselina 200 µg. Ne sadrži dodatak E171 (titanijum dioksid).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 30 kesica

005680010872

Pregled

Ocena 

Preporucujem

Citala sam na sajtu www.zenskeprice.rs o ovom proizvodu i kupila sam ga. Veoma sam zadovoljna.

Ocena 

Odličan proizvod!

Koliko sam srećna i zadovoljna što mi je Cyclebalance pomogao. Hvala !

Napišite vaš komentar

CycleBalance 30 kesica

Klinički testirana formulacija, koja na prirodan način reguliše ciklus žene i polne hormone koji su od ključnog značaja za začeće, kako kod žena sa sindromom policističnih jajnika (PCOS), tako i kod onih koje ga nemaju. Ova formulacija doprinosi ispravnom funkcionisanju jajnika i ima pozitivan uticaj na metaboličke poremećaje. Ne sadrži dodatak E171 (titanijum dioksid).

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje