Delovanje:
Oligogal Fe Direct, prašak za direktnu oralnu upotrebu predstavlja dodatni izvor gvožđa i vitamina C, B12 i folata, namenjen stvaranju crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina kod adolescenata, trudnica, dojilja i vegetarijanaca. Gvožđe doprinosi normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina i normalnom transportu kiseonika u telu. Folat doprinosi normalnom stvaranju krvi. Gvožđe, vitamin C i folat doprinose normalnoj funkciji imunog sistema i smanjenju umora i iscrpljenosti. Folat doprinosi normalnom metabolizmu homocisteina i rastu tkiva majke tokom trudnoće. Dodatnim unosom folne kiseline se povećava nivo folata kod majke. Nizak nivo folata kod majke je faktor rizika za nastanak oštećenja neuralne cevi kod fetusa (Izjava se odnosi na žene u reproduktivnom periodu, a koristan efekat se postiže dodatnim dnevnim unosom od najmanje 400,0 μg folne kiseline tokom najmanje jednog meseca pre i tri meseca nakon začeća.)

 

Način upotrebe:
Odrasli i deca iznad 12 godina: Jednom dnevno sadržaj 1 kesice rastopiti direktno u ustima bez dodatnog dodavanja tečnosti i progutati.

 

Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod ne smeju da koriste osobe preosetljive na bilo koji sastojak proizvoda. Proizvod nije namenjen mlađima od 12 godina. Trudnice, dojilje i osobe koje uzimaju neke lekove, pre upotrebe ovog proizvoda treba da konsultuju svog lekara. Prekomerna upotreba može da izazove laksativni efekat.

 

Čuvati na temperaturi do 25°C u originalnom pakovanju, na suvom i tamnom mestu. Čuvati van domašaja dece.

 

Sastav:
Sorbitol (sredstvo za povećanje zapremine), L-askorbinska kiselina, gvožđe-III- pirofosfat, aroma jagode, steviol-glikozidi (zaslađivač), kalcijum-L-5-metiltetrahidrofolat, metilkobalamin.

 

1 kesica sadrži gvožđe(III)-pirofosfat (20mg), vitamin C (100mg), folat (600mcg), metilkobalamin (2.5mcg).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 14 kesica

005680011816

Pregled

Napišite vaš komentar

Oligogal Fe Direct (Gvožđe + C + B12 + Folat) 14 kesica

Stvaranje crvenih krvnih zranca i hemoglobina kod adolescenata, trudnica, dojilja i vegetarijanaca. Pomaže normalnom transportu kiseonika u telu, funkcionisanju imunog sistema, smanjuje umor i iscrpljenost. Prašak za direktnu oralnu upotrebu. Dodatak ishrani sa zaslađivačem. Bez konzervansa, glutena i laktoze.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje