Apothecary internet drogerija svojim kupcima nudi samo vrhunske i kvalitetne proizvode. Iz tog razloga puno vremena posvećujemo prezentaciji proizvoda i izradi stranica na našem sajtu, jer želimo da sve dostupne informacije i materijale predstavimo na jednom mestu. Na taj način osiguravamo da naši kupci imaju sve relevantne podatke i informacije, bez potrebe za daljom potragom ili pretragom.

 

 

Želimo da promenimo i obogatimo naše tržište novim proizvodima. Ujedno, želimo da kvalitetne proizvode predstavimo na drugačiji način, drugačiji u odnosu na uobičajeni na tržištu. Zbog toga smo svi u Apothecary internet drogeriji posvećeni strogoj disciplini i finim detaljima. Ne pravimo kompromise i ukoliko proizvod ili materijal ne zadovoljavaju naše kriterijume ili standarde u industriji, onda takav proizvod nećemo ni ponuditi na Apothecary sajtu.

 

Sve mora da bude jednostavno, čisto i precizno. Apothecary nudi samo originalne proizvode, proverenog kvaliteta i od pouzdanih proizvođača.

 

Za prezentaciju proizvoda posvećujemo dosta vremena i detalja, jer smatramo na naši kupci zaslužuju da im na što jednostavniji, precizniji i lepši način prikažemo proizvode, njihove benefite i osobine. Iz tog razloga vodimo računa o detaljima i trudimo se da kvalitetni proizvodi budu ispraćeni oštrim fotografijama i video snimcima, informativnim tekstovima i detaljnim opisima. Cenu jasno ističemo, kao i dodatne benefite ukoliko ih ima. Takođe vodimo računa o načinu na koji će način proizvodi biti isporučeni našim kupcima.

 

Ukoliko želite da sarađujete s Apothecary internet drogerijom, bez obzira da li ste proizvođač, dobavljač ili distributer, i smatrate da delimo iste vrednosti i način poslovanja, budite slobodni da nas kontaktirate. Zajedno ćemo pregledati vašu ponudu proizvoda i model poslovne saradnje. U lancu nabavke i ponude želimo da svaka strana bude srećna našom saradnjom:

 

- vi kao proizvođač, dobavljač ili distributer gde ćete imati novi/premijum digitalni kanal prodaje proizvoda
- Apothecary kao internet drogerija koja u svom asortimanu proizvoda nudi vrhunske proizvode
- i kupci kojima se proizvodi nude na kvalitetan način i sa pruženom pažnjom u predstavljanju

 

Apothecary ima stroge kriterijume. Od proizvoda koje ćemo ponuditi na našem sajtu očekujemo vrhunski kvalitet, kao i komunikacioni materijal koji ćemo ponosno postaviti na sajt. Upravo ti fini detalji i disciplina čine Apothecary.

 

Unapred se radujemo eventualnoj saradnji. Budite slobodni da nas kontaktirate.

 

Tu smo da zajedno menjamo svet na bolje. 

Proizvod dodat za upoređivanje