Aktivni filteri

Diurerbe Forte 40 tableta

Cena 990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Diurerbe Forte je prirodni diuretik na bazi biljnih ekstrakata breze, javanskog čaja, pilosele, zlatnice, pirevine i rastavića, koji omogućavaju da se iz organizma eliminiše višak tečnosti, smanje naslage celulita i da se telo očisti od toksina.

Caffeine + Taurine 60 kapsula

Cena 1.390,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Kombinacija kofeina i taurina za povećanje psihofizičkih sposobnosti i koncentracije, smanjuje osećaj pospanosti i umora. Caffeine + Taurine je namenjen za povećanje performansi, budnosti, koncentracije, deluje i kao sagorevač masti, a preporučljiv kao stimulans pre treninga ili umnog rada (npr. učenja).

B-Aktiv sok 750ml

Cena 490,00 RSD
Dostupnost: 10 Na stanju

Rabenhorst organski sok B(Breuss) Aktiv je 100% prirodni organski i lakto-fermentisan sok od cvekle, šargarepe, celera, krompira i rotvice, proizveden po recepturi Rudolf Breussa. Proizvod je veganski i iz BIO uzgoja.

Sok od ananasa 750ml

Cena 520,00 RSD
Dostupnost: 10 Na stanju

Sok od ananasa Rabenhorst je potpuno prirodan, ne sadrži konzervanse i bez dodatka vode i šećera. Ovo sočno, tropsko voće smatra se jednim od najzdravijih plodova na svetu. Konzumacijom soka od ananasa Rabenhorst manje ćete patiti od upala i prehlade, jer ananas sadrži bromelain koji čisti telo od toksina koji „napadaju“ naše telo. Izgubićete višak kilograma.

Hrom Pikolinat 90 tableta

Cena 1.500,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Hrom spada u grupu esencijalnih minerala u tragu (mikrominerala). U organizmu se javlja u neorganskom obliku, u ćelijskom jedru, i u obliku aktivnog organskog jedinjenja, trovalentnog molekula, koje se naziva faktor tolerancije glukoze (GTF- Glucose Tolerance Factor) ili hromodulin.

Proizvod dodat za upoređivanje