Delovanje:
Super Fat Burner preporučuje se sportistima i rekreativcima koji žele da ubrzaju proces gubitka suvišnih masti, naravno uz adekvatnu ishranu i program treninga. Ovaj kompleksni suplement za gubitak masti sadrži visoku količinu aktivnih sastojaka. U sastavu se nalaze svi važni lipotropički i metabolički sastojci. Ubrzava metabolizam masti, održava nivo šećera u krvi stabilnim, povećava razgradnju masti i suzbija prekomeran apetit. Ova kombinacija je ključ do uspešnog i trajnog skidanja suvišnog masnog tkiva.

 

L-karnitin pomaže da se masnoće transportuju do mitohondrija ćelija gde se one pretvaraju u energiju - stoga je suplemente sa L-karnitinom preporučljivo uzimati pre aerobnog kardio treninga. Hrom ima to svojstvo da održava stabilnim nivo šećera u krvi, što će sprečiti njegove oscilacije i smanjiti apetit.

 

Nije slučajno što je Super Fat Burner jedna od najpopularnijih formula za lipotropnu kontrolu težine - to je kompleks koji se sastoji od 14 komponenti u kombinaciji sa vitaminima i mineralima koji su potrebni za normalan metabolizam ugljenih hidrata. CLA (konjugovana linolna kiselina) i ekstrakt zelenog čaja, kao poznati među sagorevačima masti, takođe su prirodati ovom preparatu.

 

Super Fat Burner sadrži sastojke koji pojačavaju metabolizam, stoga može biti odličan dodatak vašoj ishrani. Naravno, ne sadrži nikakve stimulanse. Kao i drugi proizvodi firme Biotech, Super Fat Burner sadrži bezbedne i pažljivo odabrane sastojke. Dodatak ishrani na bazi L-karnitina, amino-kiselina, inulina, sa dodatkom vitamina, minerala i biljnih ekstrakata. Namenjen sportistima.

 

Hrom i cink doprinose normalnom metabolizmu makronutrijenata. Bitamin B6 doprinosi normalnom energetskom metabolizmu.

 

Način upotrebe:
Danima sa treningom uzimati jednu tabletu ujutru i dve tablete pre treninga, a danima bez treninga uzimati jednu tabletu ujutru i dve tablete pre spavanja.

 

Upozorenje: Ne preporučuje se osobama osetljivim na bilo koji od sastojaka proizvoda, osobama mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama i osobama na terapiji MAO inhibitorima. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Pre upotrebe konsultovati lekara/farmaceuta. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu i zdrav način života.

 

Informacije o alergenima: Sadrži mleko. Proizvedeno u pogonu u kojem se prerađuju mleko, jaja, gluten, soja, školjkaši, supor dioksid i orašasti plodovi.

 

Način čuvanja: Čuvati na temperaturi od 5 do 30°C i relativnoj vlažnosti vazduha ispod 70%. Čuvati daleko od direktnog uticaja svetlosti, toplote i vazduha. Čuvati van domašaja dece.

 

Sastav:
Zgušnjivač: celulozni gel; konjigovani prah linolne kiseline [gliceridi, sušeni kukuruzni sirup, natrijum KAZEINAT (sadrži MLEKO), sredstvo protiv zgrudvavanja (silicijum-dioksid), stabilizator (difosfati)]; lecitin iz suncokreta; omotač [stabilizatori (polivinil alkohol-polietilen glikol-graft-ko-polimer, polivinil alkohol), sredstva protiv zgrudvavanja (talk, mono i digliceridi masnih kiselina)]; cink-glukonat; suvi ekstrakt egzokarpa ploda garsinije (Garcinia cambogia) standardizovan na 60% hidroksilimunske kiseline; inulin; L-karnitin L-tartarat; L-tirozin; suvi ekstrakt lista zelenog čaja (Camellia sinensis) standardizovan na min. 85% polifenola I 50% EGCG; L-metionin; L-lizin; acetil-L-karnitin; sredstvo protiv zgrudvavanja: magnezijumove soli masnih kiselina; piridokdin hidrohlorid; hrom(III)-hlorid.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 120 tableta

005680011152

Pregled

Napišite vaš komentar

Super Fat Burner 120 tableta

Lipotropički i metabolički kompleks za ubrzano sagorevanje suvišnih masnih naslaga. Super Fat Burner ubrzava metabolizam masti, održava stabilnim nivo glukoze u krvi, smanjuje apetit. Kompleks sa 14 aktivnih sastojaka.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje