• Novo
    Hemofarm Hepathromb sprej 100ml | apothecary.rs

Delovanje:
Hepathromb sprej možete koristiti po potrebi, čak 4 puta dnevno i do 4 prskanja po nozi. Njegova primena je idealna u uslovima kada imate osećaj umornih nogu, nakon dugog radnog dana, sportskih aktivnosti, za masažu nogu ili stopala, kao i tokom perioda trudnoće. Jedno pakovanje obezbeđuje i do 375 prskanja.

 

Hemofarm je osnovan 1960. godine u Vršcu i danas predstavlja jednu od vodećih generičkih farmaceutskih kompanija u Srbiji i regionu. Primarnu delatnost kompanije čini proizvodnja kvalitetnih, efikasnih, bezbednih i dostupnih farmaceutskih proizvoda. Od 2006. godine, Hemofarm je deo nemačke Stada grupe, jedne od najvećih svetskih generičkih farmaceutskih kompanija. Hemofarm je posvećen stalnim inovacijama. Pored toga što istražuje i razvija moderne farmaceutske proizvode, posebnu pažnju poklanja održivom načinu poslovanja. U Temišvaru se nalazi i Hemofarmova evropska laboratorija.

 

Način upotrebe:
Hepathromb sprej se može koristiti po potrebi, čak 4 puta dnevno i do 4 prskanja po nozi.

 

Sastav:
TROKSERUTIN, GLICERIN, MENTOL, ALKOHOL, VODA.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 100ml

005680014865

Pregled

Napišite vaš komentar

Hepathromb sprej 100ml

Hepathromb sprej smiruje, osvežava i pruža olakšanje umornim nogama. Jedinstvena formulacija Hepathromb spreja sadrži trokserutin koji deluje antioksidativno i štiti vaše krvne sudove, dok mentol pruža trenutni osećaj hlađenja, čineći ih lakim u dužem vremenskom periodu.

Napišite vaš komentar

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje