Delovanje:
Joints & Muscles kupka dovodi do blagostanja i zahvaljujući svojoj blagoj formuli brine o koži uz pomoć hidratantnih supstanci. Već prilikom kupanja, kao i satima nakon toga, možete uživati u prijatnom osećaju i smanjenju napetosti. Za ovo je zaslužan Balnosome® efekat, uz čiju pomoć etarska ulja i prirodni ekstrakti mogu intenzivno razvijati svoj prirodni potencijal.

 

Kupka je narandžaste boje, intenzivnog mirisa sastojaka u atraktivnoj staklenoj boci sa poklopcem koji služi kao dozer. Bez parafina, mineralnih ulja i slikona. Ne stvara penu. Za 12 kupanja.

 

Trenutni efekat: Poboljšana apsorpcija dragocenih esencija dovodi do primetnog smanjenja simptoma.

 

Dugotrajni efekat: Produženi prijatan osećaj satima nakon završenog kupanja.

 

Gavez je poznat u botanici po svom pozitivnom dejstvu na mišićno-koštani sistem. Arnika se tradicionalno koristi za probleme sa mišićima i zlobovima. Ruzmarin i beli bor osnažuju i podstiču cirkulaciju krvi.

 

Blagotvorno dejstvo na umorne zglobove i mišiće. Joints & Muscles kupka je specijalno kreirana mešavina koja sadrži biljne ekstrakte arnike i gaveza i visokokvalitetna etarska ulja ruzmarina, eukaliptusa, mirte i belog bora. U kombinaciji sa toplom vodom pospešuje cirkulaciju krvi i blagotvomo deluje na mišićno koštani sistem.

 

Zahvaljujući svojoj blagoj formuli neguje kožu hidratantnim supstancama. Dragocene biljne esencije primetno olakšavaju napetost mišića i zglobova, a produženi prijatan osećaj u mišićima i zglobovima prisutan je satima nakon završenog kupanja. Za sve to je zaslužan Balnosome® efekat pomoću koga se etarska ulja i prirodni ekstrakti iz kupke ravnomerno raspoređuju u vodi za kupanje i intenzivno razvijaju svoju prirodnu snagu.

 

Način upotrebe:
Pre upotrebe, protresite bocu sa kupkom, da bi se čestice blata ravnomerno rasporedile. U zavisnosti od veličine kade, u vodu zagrejanu na 35-38°C, dodajte 1 poklopac kupke i uživajte 10-15 minuta. Preporučujemo da se nakon kupanja utoplite i odmorite. Može se koristiti svakodnevno ili po potrebi.

 

Upozorenje: Proizvod za kupanje za odrasle. Čuvati van domašaja dece. Ne koristiti na povređenoj koži. Kod osoba osetljivih na nikotinat može se javiti crvenilo kože. Ne koristiti tokom trudnoće i dojenja.

 

Sastav:
Voda, polisorbat 20, miris, PEG-6 kaprilik/kaprik gliceridi, ulje slatkog badema (Prunus amygdalus dulcis), benzilalkohol, ulje ruzmarina (Rosmarinus officinalis), ekstrakt cveta arnike (Arnica montana), ekstrakt korena gaveza (Symphytum officinale), ulje eukaliptusa (Eucalyptus globulus), ulje belog bora (Pinus sylvestris), ulje slatke pomorandže (Citrus sinensis), kamfor, ulje mirte (Myrtus communis), lecitin, suncokretovo ulje, glicerin, tokoferol, propilenglikol, PEG-55 propilenglikololeat, limunska kiselina, masne kiseline soje, kalijum-sorbat, natrijum-benzoat, natrjum-dehidroacetat, eugenol, limonen, linalol, CI 15985.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: 125ml

005680011086

Pregled

Napišite vaš komentar

Joints & Muscles kupka 125ml

Joints & Muscles je medicinska kupka koja sadrži posebno odabrana etarska ulja i biljne ekstrakte sa produženim efektom na mišiće i zglobove. U kombinaciji sa toplom vodom pospešuje cirkulaciju krvi i blagotvorno deluje na mišićno koštani sistem. Jedinstvena mešavina sa dragocenim biljnim ekstraktima arnike i gaveza i visokokvalitetnim etarskim uljima ruzmarina, eukaliptusa, mirte i belog boraprilagođena je specifičnim potrebama mišićno-koštanog sistema.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje