Delovanje:
Opustite se i dopustite sebi da doživite polja lavande u sopstvenom domu. Uz patentirani efekat lipozoma i intenzivan doživljaj boja i mirisa kupka Vreme za Predah omogućava da iskusite prave spa trenutke u sopstvenom domu. Uživajte u sebi sa najvećim zadovoljstvom.

 

Kupka je tamno ljubičaste boje, intenzivnog mirisa sastojaka u atraktivnoj staklenoj boci sa poklopcem koji služi kao dozer. Bez parafina, mineralnih ulja i slikona. Ne stvara penu. Za 12 kupanja.

 

Visoko koncentrovana uljana kupka Vreme za Predah sadrži ulje lavande i ulje pomorandže. Odvojite vreme za sebe. Pružite sebi osećaj svežine, balansa i mira. Dobrodošli u svet prirode koji donosi mir i harmoniju. Prepustite se i doživite trenutak mira, blag poput zalaska sunca tople letnje večeri. Doživite polja lavande u sopstvenom domu.

 

Jedinstvena uljana kupka Vreme za Predah sa dragocenim lipozomima obezbeđuje potpuno opuštanje i ostavlja osećaj svilenkasto mekane kože.

 

Način upotrebe:
Napunite kadu toplom vodom temperature od 35 do 38°C i dodajte količinu kupke jednaku sadržini jednog zatvarača. Poželjno je kupati se 10 do 20 minuta. Pogodno za svakodnevnu upotrebu.

 

Sastav:
Lauret-4, MIPA-lauret sulfat, TIPA-lauret sulfat, glicin soja ulje, kokamid DEA, izopropil miristat, ulje kore slatke pomorandže, PEG-8, limonen, miris, propilenglikol, linalool, ulje lavande, suncokretovo ulje, lecitin, tokoferol, tokoferil-acetat, voda, mlečna kiselina, sojina kiselina, natrijum-hlorid, natrijum-sulfat, alfa-izometil jonon, benzil alkohol, citral, geraniol, CI 17200, CI 42051.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: 125ml

005680011091

Pregled

Napišite vaš komentar

Vreme za Predah kupka 125ml

Visoko koncentrovana uljana kupka Vreme za Predah iz wellness kategorije donosi potpunu harmoniju i mir uz posebno odabranu kombinaciju etarskih ulja lavande i ulja slatke pomorandže. Sofisticirana nega i ishrana kože za sve one koji posebnu pažnju poklanjaju svom telu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje