Delovanje:
Jedinstveni Tetesept sastav sa dokazanim prirodnim etarskim uljima timijana, žalfije, ruzmarina i eukaliptusa posebno je prilagođen potrebama opterećenih disajnih puteva. Etarska ulja razvijaju svoja oslobađajuća svojstva u kombinaciji sa toplom vodom. Telo se prijatno zagreva, a grudni mišići se intenzivno opuštaju. Tetesept Bronchial Bad dovodi do blagostanja celog organizma i zahvaljujući njegovoj blagoj formuli, hrani kožu hidratantnim supstancama.

 

Uživajte u osećaju opuštanja disajnih puteva tokom kupanja, ali i satima nakon toga. Za to je odgovoran Balnosome® efekat, uz pomoć kojeg etarska ulja mogu intenzivno da razviju svoju prirodnu snagu.

 

Kupka je zelene boje, intenzivnog mirisa u atraktivnoj staklenoj boci sa poklopcem koji služi kao dozer. Bez parafina, mineralnih ulja i slikona. Ne stvara penu. Za 12 kupanja.

Trenutni efekat: Poboljšana apsorpcija dragocenih biljnih esencija dovodi do primetnog smanjenja napetosti i olakšanja.

 

Dugotrajni efekat: Produženi prijatan osećaj satima nakon završenog kupanja.

 

Deluje blagotvorno na disajne puteve. Bronchial Bath kupka predstavlja jedinstvenu selekciju i mešavinu prirodnih etarskih ulja timijana, žalfije, ruzmarina i eukaliptusa koja u kombinaciji sa toplom vodom dovodi do prijatnog zagrevanja tela i opuštanja bronhijalnih mišića.

 

Dragocene biljne esencije dovode do primetnog olakšanja kod specifičnih potreba disajnih puteva, uz intenzivno opuštanje grudnih mišića.

 

Zahvaljujući svojoj blagoj formulaciji ova kupka neguje kožu hidratantnim supstancama. Satima nakon završenog kupanja u telu ostaje prijatan osećaj topline, a bronhijalni putevi su oslobođeni. Za sve to je zaslužan Balnosome® efekat pomoću koga se etarska ulja i prirodni ekstrakti iz kupke ravnomerno raspoređuju u vodi za kupanje i intenzivno razvijaju svoju prirodnu snagu.

 

Način upotrebe:
Pre upotrebe, protresite bocu sa kupkom, da bi se čestice blata ravnomerno rasporedile. U zavisnosti od veličine kade, u vodu zagrejanu na 35-38°C, dodajte 1 poklopac kupke i uživajte 10-15 minuta. Preporučujemo da se nakon kupanja utoplite i odmorite. Može se koristiti svakodnevno ili po potrebi.

 

Upozorenje: Proizvod za kupanje za odrasle. Čuvati van domašaja dece. Ne koristiti na povređenoj koži. Kod osoba osetljivih na nikotinat može se javiti crvenilo kože. Ne koristiti tokom trudnoće i dojenja.

 

Sastav:
Voda, polisorbat 20, PEG-6 kaprilik/kaprik glycerides, miris, ulje eukaliptusa (Eucalyptus globulus), ulje slatkog badema (Prunus amygdalus dulcis), ulje timijana (Thymus vulgaris/ Thymus zygis), ulje žalfije (Salvia officinalis/ Salvia lavandulifolia), ulje poljske nane (Mentha arvensis), ulje ruzmarina (Romarinus officinalis), lecitin, suncokretovo ulje, tokoferol, propilenglikol, PEG-55 propilenglikololeat, masne kiseline soje, benzilalkohol, geraniol, limonen, linalol, CI 42051, CI 47005.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: 125ml

005680011084

Pregled

Napišite vaš komentar

Bronchial Bath kupka 125ml

Bronchial Bath je medicinska kupka koja sadrži 4 posebno odabrana etarska ulja sa blagotvornim efektom na disajne puteve i dugotrajnim dejstvom. Opušta bronhije, olakšava disanje, pospešuje prohodnost respiratornih puteva, koji su pod stresom, kao na primer prilikom grebanja u grlu ili tokom hladnog perioda.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje