Delovanje:
Jedinstveni sastav sa visokokvalitetnim etarskim uljima nane, limuna, ruzmarina i eukaliptusa, kao i kamforom i salicilatom, prilagođen je specifičnim potrebama napetih mišića i preopterećenih udova. U kombinaciji sa toplom vodom pospešuje cirkulaciju krvi, podstiče perifernu cirkulaciju i pomaže u oslobađanju upaljenih mišića i oslobađanju napetosti.

 

Tetesept Muscles relaxation dovodi do blagostanja i zahvaljujući svojoj blagoj formuli brine o koži uz pomoć supstanci koje hidriraju kožu. Već prilikom kupanja, kao i satima nakon toga, možete uživati u prijatnom osećaju i smanjenju napetosti. Za ovo je zaslužan Balnosome® efekat, uz čiju pomoć etarska ulja i aktivni sastojci mogu intenzivno razvijati svoj prirodni potencijal.

 

Nana je poznata po svom pozitivnom dejstvu na mišiće. Limun stimuliše i aktivira cirkulaciju krvi. Eukaliptus stimuliše mikrocirkulaciju u koži i daje joj vitalnost. Ruzmarin ima opuštajuće dejstvo na mišićno tkivo.

 

Kupka je crvene boje, intenzivnog mirisa, u atraktivnoj staklenoj boci sa poklopcem koji služi kao dozer. Bez parafina, mineralnih ulja i slikona. Ne stvara penu. Za 12 kupanja.

 

Trenutni efekat: Poboljšana apsorpcija dragocenih biljnih esencija dovodi do primetnog smanjenja napetosti i olakšanja.

 

Dugotrajni efekat: Produženi prijatan osećaj satima nakon završenog kupanja.

 

Ublažava tenziju, opušta i pomaže kod napetosti tela i mišića. Muscles Relaxation je osnažujuća kupka koja zahvaljujući svojoj pažljivo odabranoj kombinaciji kamfora, salicilata i etarskih ulja mente, limuna, ruzmarina i eukaliptusa posebno pogoduju specifičnim potrebama napetih i preopterećenih mišića. Toplo se preporučuje kod upale mišića i napetosti.

 

U kombinaciji sa toplom vodom podstiče površinsku cirkulaciju i opušta mišiće. Blaga formula kupke neguje kožu hidratantnim supstancama, a dragocene biljne esencije dovode do primetnog smanjenja napetosti i opuštanja mišića. Produženi prijatan osećaj nakon završenog kupanja.

 

Zahvaljujući Balnosome® efektu dragoceni prirodni ekstrakti iz kupke se ravnomerno raspoređuju u vodi za kupanje, intenzivno razvijaju svoje prirodne potencijale i omogućavaju dugotrajno delovanje satima nakon kupanja.

 

Način upotrebe:
Pre upotrebe, protresite bocu sa kupkom, da bi se čestice blata ravnomerno rasporedile. U zavisnosti od veličine kade, u vodu zagrejanu na 35-38°C, dodajte 1 poklopac kupke i uživajte 10-15 minuta. Preporučujemo da se nakon kupanja utoplite i odmorite. Može se koristiti svakodnevno ili po potrebi.

 

Upozorenje: Proizvod za kupanje za odrasle. Čuvati van domašaja dece. Ne koristiti na povređenoj koži. Kod osoba osetljivih na nikotinat može se javiti crvenilo kože. Ne koristiti tokom trudnoće i dojenja.

 

Sastav:
Voda, polisorbat 20, miris, PEG-6 kaprilik/kaprik gliceridi, limonen, ulje eukaliptusa (Eucalyptus globulus), glikol salicilat, ulje slatke pomorandže (Citrus aurantium dulcis), kamfor, ulje poljske nane (Mentha arvensis), ulje slatkog badema (Prunus amygdalus dulcis), ulje ruzmarina (Rosmarinus officinalis), ulje limuna (Citrus lemon), ulje karanfilića (Eugenia caryophyllus), lecitin, suncokretovo ulje, tokopferol, propilenglikol, masne kiseline soje, PEG-55 propilenglikololeat, benzilalkohol, citral, kumarin, eugenol, linalol, CI 16255.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: 125ml

005680011087

Pregled

Napišite vaš komentar

Muscles Relaxation kupka 125ml

Muscles Relaxation je medicinska kupka koja sadrži posebno odabrana etarska ulja sa produženim efektom na upalu mišića i napetost. U kombinaciji sa toplom vodom, stimuliše cirkulaciju i opušta mišiće. Tetesept Muscles Relaxation je blagotvorna i osnažujuća kupka za unapređivanje zdravlja namenjena za opuštanje i regeneraciju preopterećenih mišića – toplo se preporučuje kod upale i napetosti mišića.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje