Delovanje:
Ajurveda savet: udahnite i izdahnite duboko u lotos pozi tokom 2 minuta neposredno pre kupanja i nađite svoj unutrašnji mir. Uz patentirani efekat lipozoma i intenzivan doživljaj boja i mirisa, kupka Indijska Ajurveda omogućava da iskusite svoje trenutke opuštanja na indijski način. Uživajte u sebi sa najvećim zadovoljstvom.

 

Posebno je pogodna za osobe koje vole jogu, meditaciju, lečenje biljem i tretmane uljima. Kupka je bordo boje, intenzivnog mirisa sastojaka u atraktivnoj staklenoj boci sa poklopcem koji služi kao dozer. Bez parafina, mineralnih ulja i slikona. Ne stvara penu. Za 12 kupanja.

 

Lotos + Jasmin + Bademovo ulje

 

Odvojite vreme za sebe. Dovedite duh i telo u harmoniju. Ajurveda – "nauka o dugom životu" – smatra se najstarijim sistemom zaštite ljudskog zdravlja. Njen cilj je da dovede telo i duh u harmoniju. To se može postići kroz jogu, ajurvedsku ishranu, lečenje biljem i tretmane toplim uljima.

 

Dragocena, ajurvedska formulacija tetesept indijske kupke se sastoji iz prefinjenog mirisa lotosa, umirujućeg jasmina i hranljivog bademovog ulja.

 

Način upotrebe:
Napunite kadu toplom vodom temperature od 35 do 38°C i dodajte količinu kupke jednaku sadržini jednog zatvarača. Poželjno je kupati se 10 do 20 minuta. Pogodno za svakodnevnu upotrebu.

 

Sastav:
Lauret-4, MIPA-lauret sulfat, ulje soje, kokamid- DEA, izopropil miristat, PEG-8, ulje slatkog badema, miris, ulje semena suncokreta, ekstrakt cveta jasmina, ekstrakt cveta lotosa, ulje pomorandžine kore, ulje meksičkog kedra, lecitin, tokoferol, tokoferil-acetat, kaprilni/kaprinski trigliceridi, voda, sojina kiselina, mlečna kiselina, natrijum-hlorid, natrijum-sulfat, kumarin, geraniol, limonen, linalool, CI 15985, CI 17200.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: 125ml

005680011088

Pregled

Napišite vaš komentar

Indijska Ajurveda kupka 125ml

Visoko koncentrovana uljana kupka Indijska Ajurveda iz Wellness kategorije pruža jedinstven osećaj harmonije i balansa duha i tela. Kupka je uljane konzistencije i obezbeđuje potpuno opuštanje i osećaj svilenkaste kože.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje