Spisak proizvoda po brendu TETESEPT

Igra na Kiši dečija kupka 40ml

Cena 290,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Uživanje za klince i klinceze u kadi punoj pene. Zabava tek počinje uz nezaboravno kupanje u penušavoj dečijoj kupki Igra na Kiši! Dečija penušava kupka Igra na Kiši sadrži hranljive bademove proteine, sa prijatnim mirisom eukaliptusa i timijana, pogodne za osetljivu dečiju kožu. Specijalna formulacija boji vodu u zeleno, a dugotrajni mehurići pozivaju na igru.

Hokus Pokus kupka za decu 50g

Cena 300,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Čarolija u kadi za kupanje! Kupka za decu koja menja boju. Dečija kupka Hokus Pokus sadrži posebno prilagođenu formulu sa hranljivim uljem makadamije i kakao puterom za osetljivu dečiju kožu. Sjajna zabava za kupanje je zagarantovana magičnom promenom boje iz žute u zelenu i voćnim mirisom breskve. Za decu uzrasta od 3 godine i stariju.

Mali Razbojnici kupka za decu 50g

Cena 300,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Pucketava kupka za decu. Zelena voda u kadi i uzbudljivo pucketanje su sigurna zabava za mališane. Čarobno pucketanje u kadi! Dečija pucketava kupka Mali Razbojnici sadrži posebno prilagođenu formulu sa hranljivim uljem oraha makadamije i kakao puterom za osetljivu dečiju kožu. Sjajna zabava zagarantovana je zelenom vodom za kupanje, voćnim mirisom jabuke i dugotrajnim efektom pucketanja.

Potraga za Blagom dečija kupka 140g

Cena 490,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Kupanje uz iznenađenje – poklon igračka u kugli za kupanje! Sakupite kolekciju igračaka i zabavite mališane u kadi uz kuglu za kupanje Potraga za Blagom. Dečija kugla za kupanje sadrži hranljiva ulja semenki grožđai avokada, sa prijatnim voćnim mirisom borovnice, pogodna za osetljivu dečiju kožu. Specijalna formulacija boji vodu u plavo.

Gusarska Avantura dečija so za kupanje 40g

Cena 400,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Kupanje sa gusarima je prava avantura. Dečija so za kupanje sa konfetama koje plutaju po površini vode! Dečija so za kupanje Gusarska avantura sa svežim mirisom okeana, sadrži hranljivo ulje jojobe, pogodno za osetljivu dečiju kožu. Specijalna formulacija boji vodu u plavo. So se nalazi u zanimljivom pakovanju u obliku čaše, sa dečijim motivima i sadrži zabavne konfete koje plutaju po površini vode i mogu se hvatati i “pecati” uz pomoć čaše.

Proizvod dodat za upoređivanje