Delovanje:
Zabava za tuširanje za decu – zdrav i šaren tetesept 2u1 tuš i šampon T-Rex sadrži recept prilagođen osetljivoj dečjoj koži sa prirodnim, blagim sredstvima za pranje za posebno nežno čišćenje kože i kose. Bez parafina, silikona, mineralnih ulja i mikroplastike*.

 

Tetesept nudi primetno efikasne proizvode za zdravlje i dobrobit. Inovativni recepti Tetesepta su zasnovani na oprobanoj nauci o biljkama u kombinaciji sa najnovijim naučnim otkrićima. Oni su kreirani u Tetesept odeljenjima za razvoj, uzimajući u obzir aspekte održivosti. Sa Teteseptom birate provereni kvalitet i proizvode napravljene u Evropi.

 

*Prema definiciji NOAA.

 

Način upotrebe:
Naneti na kožu tela i kosu, i isprati. Ne gutajte kozmetički proizvod i držite ga van domašaja dece.

 

Sastav:
AQUA, SODIUM COCO-SULFATE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PARFUM, PANTHENOL, HYDROLYZED SWEET ALMOND PROTEIN, GLYCERYL OLEATE, HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, TOCOPHEROL, HYDROGENATED VEGETABLE GLYCERIDES CITRATE, MARIS SAL, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, LINALOOL, CI 42051, CI 47005.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680011676

Pregled

Napišite vaš komentar

T-Rex dečiji šampon/gel za tuširanje 200ml

Tetesept 2u1 gel za tuširanje i šampon je prilagođen dečijoj osetljivoj koži sa prirodnim blagim supstancama za nežno čišćenje kože i kose. pH neutralna formulačuva prirodni zaštitni omotač dečije kože. Pantenol i proteini pružaju dodatnu negu koži. Voćni miris jabuke.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje