Delovanje:
Kugla za kupanje Mala Sirena sa prijatnim voćnim mirisom borovnice i zanimljivom igračkom namenjena je za decu uzrasta od 3 godine i stariju. Prava avantura u kadi i živopisno kupanje za mališane uz igračku i ružičastu boju vode, sa specijalnom formulacijom koja neguje njihovu osetljivu kožu.

 

Kugla se nalazi u zanimljivom pakovanju sa dečijim motivima i ima prijatan voćni miris borovnice.

 

Ne sadrži silikone, parafin i mineralna ulja. Za jedno kupanje.

 

Način upotrebe:
Pažljivo ukloniti foliju sa kugle za kupanje. Napuniti kadu toplom vodom temperature od 35 do 38°C i dodati kuglu za kupanje. Specijalna formulacija boji vodu u plavo, a nakon rastvaranja kugle pojavljuje se malo iznenađenje u vidu igračkice za sakupljanje (ukupno 6 u kolekciji). Poželjno je kupati se 10 do 20 minuta.

 

Sastav:
Natrijum-bikarbonat, natrijum-sulfat, limunska kiselina, miris, ulje semena grožđa (Vitis vinifera), ulje avokada (Persea gratissima), anizil alkohol, CI 14720.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: 140g

005680011095

Pregled

Napišite vaš komentar

Mala Sirena dečija kupka 140g

Kupanje uz iznenađenje – poklon igračka u kugli za kupanje! Dečija kugla za kupanje Mala Sirena sadrži hranljiva ulja semenki grožđai avokada, sa prijatnim voćnim mirisom borovnice, pogodna za osetljivu dečiju kožu. Specijalna formulacija boji vodu u ružičasto.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje