Delovanje:
Kugla za kupanje Potraga za Blagom sa prijatnim voćnim mirisom i zanimljivom igračkom namenjena je za decu uzrasta od 3 godine i stariju. Prava avantura u kadi i živopisno kupanje za mališane uz igračku i plavu boju vode, sa specijalnom formulacijom koja neguje njihovu osetljivu kožu.

 

Kugla se nalazi u zanimljivom pakovanju sa dečijim motivima i ima prijatan voćni miris.

 

Ne sadrži silikone, parafin i mineralna ulja. Za jedno kupanje.

 

Način upotrebe:
Pažljivo ukloniti foliju sa kugle za kupanje. Napuniti kadu toplom vodom temperature od 35 do 38°C i dodati kuglu za kupanje. Specijalna formulacija boji vodu u plavo, a nakon rastvaranja kugle pojavljuje se malo iznenađenje u vidu igračkice za sakupljanje (ukupno 6 u kolekciji). Poželjno je kupati se 10 do 20 minuta.

 

Sastav:
Natrijum-bikarbonat, natrijum-sulfat, limunska kiselina, miris, ulje semena grožđa (Vitis vinifera), ulje avokada (Persea gratissima), anizil alkohol, CI 14720.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: 140g

005680011094

Pregled

Napišite vaš komentar

Potraga za Blagom dečija kupka 140g

Kupanje uz iznenađenje – poklon igračka u kugli za kupanje! Sakupite kolekciju igračaka i zabavite mališane u kadi uz kuglu za kupanje Potraga za Blagom. Dečija kugla za kupanje sadrži hranljiva ulja semenki grožđai avokada, sa prijatnim voćnim mirisom borovnice, pogodna za osetljivu dečiju kožu. Specijalna formulacija boji vodu u plavo.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje