• Na rasprodaji!
  • -10%
    Galenika Pantenol Body Lotion 5% (losion za telo) 250ml | apothecary.rs

Delovanje:
Pantenol doprinosi očuvanju prirodne vlažnosti, mekoće i elastičnosti kože. Pored nege zdrave kože, dekspantenol značajno doprinosi ublažavanju simptoma iritirane kože, suve kože, kože koja se ljušti i svrbi. Vitamin E pomaže u sprečavanju gubitka vlage i dehidratacije, što koži pruža tonus koji joj nedostaje. Ši buter umiruje kožu i omekšava, ostavljajući je glatkom, jedrom i elastičnom. Alantoin osvežava kožu, regeneriše i održava je negovanom. Aloja vera poboljšava zaštitne mehanizme kože, hidrira i smiruje kožu.

 

Vrlo brzo se upija, idealno je za decu i odrasle. Svakodnevnom upotrebom uravnotežava sadržaj vlage u koži izloženoj sunčevoj svetlosti, vetru, hladnoći i vodi. Može se koristiti na osetljivoj koži, pre ili posle tuširanja. Pantenol Body Lotion 5% (losion za telo) je namenjen za sve generacije. Dermatološki testirano.

 

Način upotrebe:
Losion naneti u tankom sloju i blago utrljati na kožu tela jednom dnevno ili po potrebi i više puta. Samo za spoljnu upotrebu. U slučaju kontakta s očima, odmah isperite vodom. Držati van domašaja dece. Čuvati na temperaturi do 25°C u originalnom pakovanju.

 

Sastav:
AQUA, PARAFFINUM LIQUIDUM, PANTHENOL, GLYCERIN, GLYCERYL STEARATE (AND) PEG-100 STEARATE, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, STEARIC ACID, CETYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, TOCOPHERYL ACETATE, ALLANTOIN, CETYL PALMITATE, C10-18 TRIGLYCERIDES, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, TRIETHANOLAMINE, PHENOXYETHANOL, PARFUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LINALOOL, CITRONELLOL, ALPHA ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, BENZYL SALICYLATE, EUGENOL, BENZYL ALCOHOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 250ml

005680014557

Pregled

Napišite vaš komentar

Pantenol Body Lotion 5% (losion za telo) 250ml

Pantenol Body Lotion 5% (losion za telo) je namenjen za svakodnevnu negu i zaštitu kože tela. Formulacija sa Pantenolom obogaćena Vitaminom E, Ši buterom, Alantoinom i Aloja verom, pomaže hidrataciju i regeneraciju kože, povećava elastičnost i čini je mekom i nežnom tokom celog dana.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje