Delovanje:
Dekspantenol, aktivan princip Pantenol masti, u organizmu se transformiše u pantotensku kiselinu. Aktivni oblik pantotenske kiseline u tkivima je koenzim A. Koenzim A je neophodan za metabolizam ugljenih hidrata, masti i belančevina i detoksikaciju nekih produkata metabolizma. Na nivou zdrave kože, ovi procesi rezultiraju očuvanjem pravilne funkcije kože.Obezbeđuje koži neophodne hranljive materije, daje joj glatkoću i sjaj i povećava elastičnost.

 

Način primene:
Pantenol mast naneti na kožu 2-3 puta dnevno u tankom sloju i blago utrljati. Doiljama se preporučuje mazanje bradavica posle svakog dojenja. Za negu kože lica Pantenol mast naneti na prethodno očišćenu kožu lica svake večeri.
Samo za spoljnu upotrebu. Čuvati na temperaturi do 25°C u originalnom pakovanju. Čuvati van domašaja dece.

 

Sastav:
Aqua, Petrolatum, Lanolin, Panthenol, Sorbitan oleate.

 

Pakovanje: 30g

11004725

Pregled

Napišite vaš komentar

Pantenol mast 30g

Pantenol mast se preporučuje za negu kože nakon sunčanja, kod iritacije i ojeda, posebno na pregibima kože, kod suvih, ispucalih usana i bradavica dojki, kod atopične, iritirane kože u pauzama između tretmana lekovitim mastima, za negu kože kod poremećaja periferne cirkulacije krvi, za lokalizovane regije na licu i telu (suva i ispucala koža ruku i zanoktice, ispucale pete i stopala), za negu starije, suve i umorne kože lica.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje