Delovanje:
Losion za dnevnu negu atopične kože. Atopična koža je suva, iziritirana i svrbi. Ovaj svrab inicira češanje koje predstavlja okidač za začarani krug atopijskog dermatitisa. Simptomi koji se pogoršavajui mogu narušiti san tokom noći i imati negativan uticaj na kvalitet života.

 

Eucerin AtopiControl Losion za telo je losion za svakodnevnu negu koji se brzo upija. Specijalno je formulisan da umiri i ntenzivno hidrira iziritiranu kožu koja svrbi. Obogaćen je likokalkonom A koji umiruje, ceramidima i omega masnim kiselinama koji jačaju barijernu funkciju kože, smanjuju suvoću i svrab i produžavaju period mirovanja izmedju upalnih faza atopijskog dermatitisa.

 

Redovnom upotrebom stanje kože se primetno poboljšava i koža je meka i glatka. Ne sadrži parfeme. Eucerin AtopiControl Losion za telo može da se koristi uz Eucerin AtopiControl Kremu za akutnu negu tokom upalne faze. Poboljšava san i kvalitet života osoba sa atopijskim dermatitisom.

 

Pogodan je za odrasle, decu, kao i bebe starijie od 3 meseca.

 

Kliničke i dermatološke studije ukazuju na veoma dobru efikasnost i podnošljivost preparata na atopičnoj koži.

 

Pored drugih kliničkih i dermatoloških studija, sprovedena je i studija samoprocene preparata (PIU)¹ koja je uključila 144 pacijenata (muškaraca i žena, starosti 30 i više godina) sa blagim do umerenim atopijskim dermatitisom. Oni su prijavili sledeće rezultate nakon četiri nedelje redovne upotrebe losiona u kombinaciji sa Eucerin AtopiControl Kremom za akutnu negu:

 

Poboljšanje opšteg stanja kože: - 97% se slaže sa izjavom "Poboljšava stanje kože" Uticaj na kvalitetniji san - 96% slaže se kako se više ne češe često tokom noći - 94% slaže se kako više ne ustaje ranije zbog kožnih problema - 93% slaže se kako su tokom testiranja ustajali ređe tokom noći - 89% slaže se kako su tokom testiranja ujutro ustajali odmorniji - 88% slaže se kako su tokom dana imali dobar nivo energije

 

Pre testiranja, Eucerin AtopiControl nege, 92% ispitanika se slaže kako je atopijski dermatitis uticao na njihov kvalitet života. Nakon 4 nedelje korišćenja Eucerin AtopiControl nege, samo 38% je izjavilo kako bolest utiče na kvalitet života.

 

Izvor: Eucerin

 

Pogodno za bebe. Bez parfema.

 

Bazirana na aktivnim sastojcima biljnog porekla, kombinacija omega-6 masnih kiselina (ulje noćurka i ulje semena grožđa) i likokalkona A (koren sladića) obnavlja i jača prirodnu barijernu funkciju kože.

 

Način upotrebe:
Koristite svakodnevno, onoliko često koliko je to potrebno. Za najbolje rezultate kombinujte uz Eucerin AtopiControl Ulje za kupanje.

 

Sastav:
Voda, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Vitis Vinifera Seed Oil, Oenothera Biennis Oil, Octyldodecanol, PEG-7 Hydrogenated Castor Oil, Dimethicone, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Ceramide NP, Tocopherol, Ozokerite, Sorbitan Isostearate, Methoxy PEG-22-Dodecyl Glycol Copolymer, PEG-45-Dodecyl Glycol Copolymer, PEG-2 Hydrogenated Castor Oil, Hydrogenated Castor Oil, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Sodium Citrate, Magnesium Sulfate, BHT, 1-2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate.

 

Imajte na umu da lista sastojaka u sastavu proizvoda može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Molimo pogledajte pakovanje proizvoda koje dobijete pre upotrebe za najnoviju listu sastojaka.

 

Pakovanje: 250ml

11009617

Pregled

Napišite vaš komentar

AtopiControl Losion za telo 250ml

Osnovna, dnevna nega za atopičnu kožu. Bogati losion za telo za suvu i iziritirnu kožu koja svrbi. Produžava period mirovanja između upalnih faza. Losion za telo za svakodnevnu negu sa likokalkonom A i ceramidima namenjen za atopičnu kožu. Umiruje svrab kože i produžava period mirovanja između upalnih faza.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje