Delovanje:
Tena ProSkin Barrier Cream zaštitna krema je umirujuća krema koja je idealna za nadraženu i osetljivu kožu. Ova zaštitna krema je vodootporna, prozirna i idealna je za sprečavanje i zaštitu kože koja pokazuje rane znakove crvenila i iritacije povezane s inkontinencijom. Krhka koža koja stari zaštićena je blagom zaštitnom barijerom koja se sastoji od glicerina, ulja repice i vitamina E. Nanošenjem tankog sloja kreme pri svakoj zameni upijajućeg proizvoda koža je zaštićena od oštećenja. Blaga krema je bez parfema i konzervansa. Kako bi pospešila održavanje zdrave kože, takođe je dermatološki testirana.

 

Karakteristike proizvoda:

- vodootporan sloj (za preventivnu upotrebu na područjima koja pokazuju rane znakove crvenila ili nadraženosti)

- nega i hidratacija (sadrži prirodno negujuće ulje i vitamin E za smirivanje i hidrataciju krhke kože)

- bez parfema i konzervansa (idealna za osobe s osetljivom kožom)

- odobrio Skin Health Alliance (nezavisna dermatološka akreditacija za proizvode koji su provereni kao sigurni za kožu)

 

Tena ProSkin proizvodi su dermatološki testirani i dokazano osiguravaju delotvornost i nežnost. Osigurajte svakodnevnu negu kože kako biste sprečili crvenilo, iritaciju kože i osip od pelena za odrasle. Krema pružaju dodatnu negu za osetljivu kožu nakon kupanja, tuširanja ili promene inkontinencijskog proizvoda. Krema sa zaštitnim filmom je testirana kako bi pospešila zaštitu i održavanje kože zdravom, a takođe ne sadrži parfeme ni konzervanse. Tena zaštitna krema pažljivo je napravljena za zaštitu krhke kože koja stari, jer je zdrava koža vitalni deo svakodnevne dobrobiti.

 

Tena je brend kompanije Essity, vodeće svetske kompanije koja se bavi proizvodnjom proizvoda za ličnu higijenu i očuvanje zdravlja. Sa preko 60 godina iskustva, Tena je globalni brend broj 1 u proizvodima za inkontinenciju¹ i nudi čitav niz različitih upijajućih proizvoda, sredstava za negu kože kao i digitalna rešenja u zdravstvenoj tehnologiji koji su prilagođeni potrebama pojedinaca, njihovih porodica i zdravstvenih radnika. S Tena proizvodima, Essiti predvodi razvoj proizvoda i usluga koji pomažu u poboljšanju dostojanstva i kvaliteta života ljudi, gde teži održivoj nezi kontinencije uz bolju negu i bolje proizvode.

 

¹Izvor: Euromonitor International Limited; Retail Adult Incontinence, all channels, RSP value sales, Tissue & Hygiene, izdanje 2020. godine.

Essiti.

 

Način upotrebe:
Nanesite tanak sloj kreme na kožu u kontaktu s proizvodima za inkontinenciju nakon svake promene. Samo za spoljnu primenu.

 

Sastav:
PETROLATUM, GLYCERIN, CANOLA OIL, TRIETHYL CITRATE, TOCOPHEROL, CITRIC ACID.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 150ml

005680014864

Pregled

Napišite vaš komentar

ProSkin Barrier Cream (zaštitna krema) 150ml

Tena je pažljivo razvijala kremu sa zaštitnim filmom kako bi pospešila održavanje dobrog zdravlja kože za one koji žive s inkontinencijom. Ova negujuća krema deluje kao zaštitni sloj na koži i može da se nanosi koliko god je potrebno, čak i ako koža pokazuje rane znakove crvenila, nadražena je ili je na ivici pucanja. Čišćenje kože i upotreba zaštitnih krema vrlo su važni za održavanje kože zdravom kada je u čestom kontaktu s vlagom.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje