Delovanje:
Mlečna kiselina doprinosi prirodnoj zaštiti od infekcije. Pomaže u sprečavanju iritacije kože. Sprečava pojavu neprijatnih mirisa. Lagana i osvežavajuća pena za pranje. Za svakodnevnu intimnu higijenu. Klinički, ginekološki i dermatološki testirana.

 

Način upotrebe:
Nanesite penu na intimnu regiju i dobro je isperite nakon pranja. Samo za spoljnu upotrebu.

 

Sastav:
AQUA, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, DECYL GLUCOSIDE, TRIETHYL CITRATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PANTHENOL, BISABOLOL, LACTIC ACID, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, PARFUM, SORBIC ACID, BENZYL ALCOHOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 150ml

11004835

Pregled

Napišite vaš komentar

Intimate Wash Foam (gel za pranje ženske intimne regije pH3.8) 150ml

Intimna nega za žene od 15 do 50 godina. Održava prirodnu ravnotežu intimne mikroflore. Umirujući kompleks sa aloe verom i pantenolom.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje