Delovanje:
Obogaćena je prirodnom L-mlečnom kiselinom i hranljivim sastojcima, koji pružaju osećaj svežine, i pomažu da se osećate prijatno tokom celog dana, svakog dana. Pored toga, Lactacyd losion vam pruža nežan i diskretan miris. Proizvod je namenjen za svakodnevu higijenu spoljašnjeg vaginalnog područja.

 

Način upotrebe:
Staviti malu količinu emulzije na dlan i formirati penu. Dobro isperati vodom nakon primene. Pogodan je za svakodnevnu primenu.

 

Sastav:
AQUA, MAGNESIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, PHENOXYETHANOL, PROPYLENE GLYCOL, PEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATE, PARFUM, LACTOSE, LACTIS PROTEINUM, COCAMIDE MEA, LAURETH-10, LACTIC ACID, GLYCERYL LAURATE, GLYCOL DISTEARATE, SODIUM LAURETH SULFATE, 5-BROMO-5-NITRO-1, 3-DIOXANE, SODIUM CHLORIDE, METHYLISOTHIAZOLINONE, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 400ml

11007338

Pregled

Napišite vaš komentar

Losion za intimnu negu 400ml

Lactacyd Lotion nežna intimna nega je formulisana tako da deluje u skladu sa vašim telom i pomaže u zaštiti prirodnog balansa vaše intimne zone.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje