Delovanje:
Formula bez sapuna sa trostrukim dejstvom je obogaćena mešavinom prirodne mlečne kiseline, mentola i deo aktivnog kompleksa, čime pruža prijatan osećaj hlađenja i svežine i pomaže u sprečavanju pojave neprijatnih mirisa. Proizvod je namenjen za svakodnevu higijenu spoljašnjeg vaginalnog područja. Posebno se preporučuje ženama koje imaju problema sa neprijatnim mirisima intimnog predela, kao i tokom menstruacije, nakon sporta, plivanja ili saune.

 

Način upotrebe:
Staviti malu količinu emulzije na dlan, naneti na intimnu regiju i formirati penu. Dobro isprati nakon primene.

 

Sastav:
AQUA, MAGNESIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, TRIETHYL CITRATE, LACTIC ACID, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, PARFUM, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, PEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATE, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERYL LAURATE, MENTHOL, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, TOCOPHERYL ACETATE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

11007302

Pregled

Napišite vaš komentar

Fresh losion za intimnu negu 200ml

Lactacyd Fresh intimna nega za intenzivno osvežavanje je formulisana tako da pruža dugotrajnu svežinu i sprečava pojavu neprijatnih mirisa.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje