Delovanje:
Njena formulacija je obogaćena ekstraktom majčine dušice, koja čini vašu kožu nežnom i sveđom. Posebno se preporučuje tokom menstruacije, trudnoće i nakon porođaja. Takođe je pogodan za primenu u situacijama sa povećanim rizikom od infekcija, kao što su sportske aktivnosti, plivanje, uska odeća i slično.

 

Proizvod je namenjen za svakodnevu higijenu spoljašnjeg vaginalnog područja.

 

Način upotrebe:
Staviti malu količinu emulzije na dlan i formirati penu. Dobro isprati vodom nakon primene. Pogodan je za svakodnevnu primenu.

 

Sastav:
AQUA, LAURYL GLUCOSIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, LACTIC ACID, PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE, SODIUM CHLORIDE, THYMUS VULGARIS FLOWER/LEAF EXTRACT, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, ETHOXYDIGLYCOL, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, SODIUM BENZOATE, PARFUM, GLYCERIN, METHYLISOTHIAZOLINONE, COPPER USNATE, PEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATE, PROPYLENE GLYCOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 250ml

11007341

Pregled

Napišite vaš komentar

Pharma antibakterijska intimna kupka 250ml

Lactacyd antibakterijska intimna kupka ojačava prirodnu odbranu intimne zone. Sadrži prirodne antibakterijske sastojke koji pomažu u zaustavljanju rasta bakterija i aktivnom sprečavanju infekcija i neprijatnih mirisa.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje