• Novo
    Tena ProSkin Wash Cream (krema za pranje) 500ml | apothecary.rs
    Tena ProSkin Wash Cream (krema za pranje) 500ml | apothecary.rs
    Tena ProSkin Wash Cream (krema za pranje) 500ml | apothecary.rs

Delovanje:
Tena ProSkin Wash Cream krema za pranje je nežna alternativa sapunu i vodi koja čisti, štiti i hidrira krhku kožu koja stari. Praktična formula bez potrebe za ispiranje vodom. Tena ProSkin krema za pranje može da se upotrebljava prema menjanju inkontinencijskih proizvoda ili za čišćenje celog tela. Negujuća krema dermatološki je testirana, pospešuje održavanje prirodnog balansa pH kože i svežeg je mirisa za bolju kontrolu neugodnog mirisa. Tena ProSkin Wash Cream krema za pranje je 3-u-1 nega kože za svakodnevnu ličnu higijenu. Ostavlja kožu hidriranom i pomaže zdravlju kože.

 

Karakteristike proizvoda:

- 3-u-1 nega kože za svakodnevnu ličnu higijenu (čisti, štiti i hidrira kožu)

- ostavlja kožu hidriranom (do 7 puta više hidratacije od sapuna i vode koji mogu da isuše kožu²)

- pomaže zdravlju kože (dermatološki testirano; pospešuje održavanje prirodnog pH kože; bez alkohola)

- praktično (dostupno u praktičnoj bočici s pumpicom)

- dermatološki testirano (Tena ProSkin proizvodi dermatološki su testirani i dokazano osiguravaju delotvornost i nežnost)

- odobrio Skin Health Alliance (nezavisna dermatološka akreditacija za proizvode koji su provereni kao sigurni za kožu)

 

Tena je brend kompanije Essity, vodeće svetske kompanije koja se bavi proizvodnjom proizvoda za ličnu higijenu i očuvanje zdravlja. Sa preko 60 godina iskustva, Tena je globalni brend broj 1 u proizvodima za inkontinenciju¹ i nudi čitav niz različitih upijajućih proizvoda, sredstava za negu kože kao i digitalna rešenja u zdravstvenoj tehnologiji koji su prilagođeni potrebama pojedinaca, njihovih porodica i zdravstvenih radnika. S Tena proizvodima, Essiti predvodi razvoj proizvoda i usluga koji pomažu u poboljšanju dostojanstva i kvaliteta života ljudi, gde teži održivoj nezi kontinencije uz bolju negu i bolje proizvode.

 

¹Izvor: Euromonitor International Limited; Retail Adult Incontinence, all channels, RSP value sales, Tissue & Hygiene, izdanje 2020. godine.

²Dokumentovani podaci, Tena, zasnovano na studiji sprovedenoj na Tena kremi za pranje. Februar 2014. godine.

Essiti.

 

Način upotrebe:
Tena ProSkin krema za pranje ostaje na koži i nije je potrebno ispirati vodom, ali višak treba obrisati. Može da se koristi i za pranje pod tušem pomoću 3 do 5 potisaka za čišćenje tela.

 

Za lice: izbegavajte područje oko očiju; koristite 1 do 2 potisaka za čišćenje lica.

 

Za telo i ruke: koristite 3 do 5 potisaka stavljajući kremu direktno na veći tupfer, nežnu maramicu ili pamučnu tkaninu. Utapkajte na kožu, a zatim umasirajte za ravnomernu distribuciju kreme. Potom upotrebite pamučnu ili nežnu papirnu maramicu kako biste uklonite višak kreme za pranje. Nemojte da ispirete kremu.

 

Za noge i stopala: Koristite 3 do 5 potisaka stavljajući direktno na veći tupfer, nežnu maramicu ili pamučnu tkaninu. Utapkajte na kožu, a zatim umasirajte za ravnomernu distribuciju. Uvek nastavite od butina ka stopalima. Nakon nanošenja kreme, suvim tupferom, nežnom maramicom ili pamučnom tkaninom nežno uklonite višak kreme za pranje.

 

Za čišćenje perineuma: Uklonite višak stolice (fekalija) toalet papirom. Prvo upotrebite 2 do 5 potisaka kreme za pranje stavljajući je direktno na mekanu maramicu. Uvek nastavite od napred-nazad i uverite se da je područje temeljno očišćeno. Ponovite sa još Tena ProSkin kreme za pranje i novom maramicom kako biste temeljno očistili područje.

 

Tena ProSkin krema za pranje je idealna za česta umivanja i održavanje higijene kod inkontinencije. Nije potrebno ispirati vodom. Namenjeno samo za spoljašnju primenu.

 

Sastav:
AQUA, GLYCERYL STEARATES, CETEARYL ISONONANOATE, CETYL PALMITATE, GLYCERIN, CETEARETH-20, CETEARYL ALCOHOL, XANTHAN GUM, PARFUM, ACRYLATES / BEHENETH-25 METHACRYLATE COPOLYMER, SODIUM CITRATE, SODIUM HYDROXIDE, PHENOXYETHANOL, BENZOIC ACID, DEHYDROACETIC ACID.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 500ml

005680014862

Pregled

Napišite vaš komentar

ProSkin Wash Cream (krema za pranje) 500ml

Tena ProSkin Wash Cream je krema za pranje kože, koja štiti i hidrira krhku i iritiranu kožu koja stari. ProSkin je 3-u-1 nega kože za svakodnevnu ličnu higijenu. Ostavlja kožu hidriranom i pomaže zdravlju kože.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje