Aktivni filteri

Hair Rituel by Sisley Hair Protective Fluid 150ml

Cena 12.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Sisley Hair Protective Fluid za negu kose formira zaštitni film koji štiti kosu od štetnog uticaja sunca, mora i vode u bazenu. Formula takođe sadrži dva filtera za optimalnu zaštitu od UVA i UVB zraka. Zaštićena je boja prirodne, farbane, izbeljene ili naglašene kose. Više od zaštitnika, ima i ulepšavajuću akciju.

Blond Absolu Cicaextreme Holiday Gift set

Cena 12.990,00 RSD
Dostupnost: 3 Na stanju

Kérastase Blond Absolu kolekcija namenjena je za sve tipove blond kose. Cicaextreme kupka čija formula je obogaćena hijaluronskom kiselinom i ekstraktom edelweiss cveta pruža snažne rezultate hidratacije i ojačavanja veoma posvetljenih blond kosa. Limitirani praznični set uključuje Kérastase Le Bain Cicaextreme (kupku za kosu), Masque Cicaextreme (masku za kosu) i Huile Cicaextreme (ulje za kosu).

Genesis Holiday Gift Set

Cena 10.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Otkrijte izvrsni, luksuzni Kérastase poklon set koji u sebi sadrži kupku, negu i fluid za zaštitu od toplote za kosu sklonu opadanju usled lomljenja. Ovaj predivni poklon set prati najpopularnije linije Kérastase brenda, kako biste obradovali sebe i svoje najmilije.

Chronologiste Holiday Gift set

Cena 12.990,00 RSD
Dostupnost: 3 Na stanju

Otkrijte izvrsni, luksuzni poklon set Kerastase koji u sebi sadrži kupku, masku i kremu za zaštitu od toplote za revitalizaciju i regeneraciju svih tipova kose. Ovaj predivni poklon set prati najpopularnije linije Kérastase brenda, kako biste obradovali sebe i svoje najmilije.

Genesis Discovery set

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Otkrijte izvrsni, luksuzni Kérastase poklon set sa mini proizvodima koji u sebi sadrži kupku, negu i fluid za zaštitu od toplote za kosu sklonu opadanju usled lomljenja. Ovaj predivni poklon set prati najpopularnije linije Kérastase brenda, kako biste obradovali sebe i svoje najmilije.

Proizvod dodat za upoređivanje