Aktivni filteri

Show off Your Glow Makeup Gift Set

Cena 13.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ovih praznika, kuća Estée Lauder pripremila je Show Off Your Glow Holiday Makeup Gift Set koji se sastoji od Futurist Aqua Brilliance Watery Glow Primer prajmera za lice, Limited Edition Highlighter in Luminizer hajlajter, kao i Pure Color Revitalizing Crystal balzam za usne u boji.

Lancôme x Louvre Richelieu Wing Face and...

Cena 18.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Otkrijte kultnu saradnju dve francuske kuće, Lancôme i Luvr (Louvre) muzeja. Paleta boja Richelieu Ving (Richelieu Wing) kombinuje svetleći hajlajter puder sa četiri nijanse senki sa visokim pigmentima. Paletu šminke u ograničenom izdanju dizajnirala je Liza Eldridž (Lisa Eldridge) i slavi skulpturu Korine, grčke pesnikinje iz 5. veka pre nove ere, smeštene u Rišeljeovom krilu Luvra.

Dolce & Gabbana Devotion Illuminating Face Powder (Luce Universale) 9g | apothecary.rs
Dodaj u korpu
  • Ovaj proizvod trenutno nije dostupan

Devotion Illuminating Face Powder (Luce...

Cena 9.990,00 RSD
Dostupnost: Nije dostupno

Devotion Illuminating Face Powder iz kuće Dolce & Gabbana je jedinstveni hajlajter i iluminator koji vam pomaže da postignete prirodan sjaj kože. Formula presovanog pudera obogaćena je uljima i bisernim pigmentima za stvaranje blistavog, mekog halo efekta na najvišim tačkama vašeg lica.

Neo Nude A-Highlight (N°10) 3.9ml

Cena 8.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Giorgio Armani Beauty predstavlja Neo Nude liniju proizvoda za kožu, obraze i usne, uz obećanje savršenstva „bez šminke“: savršenstvo koje izgleda stvarno. Nevidljiv, otporan na nesavršenosti, pruža sve što je ženi potrebno da bi se osećala samopouzdano i da bi otelotvorila prepoznatljivi Armani sjaj.

Proizvod dodat za upoređivanje