Aktivni filteri

Anthelios UVMune 400 Dermo-Pediatrics Kids...

Cena 2.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

La Roche-Posay Anthelios UVMune 400 Dermo-Pediatrics Kids Hydrating Lotion SPF50+ hidratantno mleko za zaštitu od sunca namenjeno je za decu i ima veoma visok zaštitni faktor SPF50+. Pruža zaštitu od UVB i UVA zraka. Vrlo otporan, s antioksidativnom zaštitom. Vrlo visoka zaštita od UVB/UVA zračenja + ultradugih UVA zraka¹.

Anthelios Family Spray SPF50+ 300ml

Cena 3.590,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Sprej za zaštitu od sunca za decu i odrasle sa veoma visokim zaštitnim faktorom SPF50+. Vrlo visoka UVB/UVA zaštita. Za osetljivu kožu lica i tela. Nemasna tekstura. Ispitano pod nadzorom dermatologa i pedijatara. Pogodno za alergije na sunce. Bez mirisa. Pomaže da se spreči oksidacijski stres uzrokovan IC-A zračenjem i onečišćenjem.

Kids Ultra Protect & Play SPF50+ losion 150ml

Cena 1.890,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Trenutna zaštita od UVA i UVB zračenja, opekotina i dugotrajnih oštećenja prouzrokovanih sunčevim zračenjem i dodatno vodootporno dejstvo. Za osetljivu dečju kožu pouzdana zaštita od sunca koja smanjuje rizik od alergija na sunce. Formulacija sa dekspantenolom podržava zaštitnu barijeru kože i omogućava duži i bezbedniji boravak u vodi. Podnošljivost za kožu je dermatološki potvrđena. Formulacija je 76% biorazgradiva i bezbedna za okeane jer ne sadrži UV filtere oktinoksat, oksibenzon, oktokrilen, kao ni mikroplastiku.

Babies & Kids SPF50+ Sensitive Protect 200ml

Cena 1.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Veoma efikasna formulacija, trenutna zaštita od UVA i UVB zračenja, opekotina i dugotrajnih oštećenja prouzrokovanih sunčevim zračenjem i dodatna vodootporna zaštita. Za osetljivu kožu beba i dece, pouzdana zaštita od sunca koja smanjuje rizik od alergija na sunce. Formulacija koju koža brzo upija ne sadrži mirise. Podnošljivost za kožu je potvrđena od strane pedijatara. Praktičan format u vidu spreja sa rasprivačem koji omogućava jednostavno nanošenje. Formulacija je 62% biorazgradiva i bezbedna za okeane jer ne sadrži UV filtere oktinoksat, oksibenzon, oktokrilen, kao ni mikroplastiku. Boca je od 95% reciklirane plastike (bez poklopca i pumpice).

Proizvod dodat za upoređivanje