Nega | Apothecary

Nega

Važan činilac svakodnevnog života u kojem je potrebno da u svakom trenutku brinemo o sebi, svom izgledu, telu, kosi, licu, ustima i zubima, rukama, nogama i stopalima, kao i da se zaštitimo od Sunca leti i zimi.

Različiti su faktori koji utiču na lepotu i samu pojavu kojom uvek želimo da zasenimo sve. Zbog toga je nega važna i potrebno je da joj posvetimo malo svog vremena.

 

 

Aktivni filteri

DermoPure Triple Effect Cleansing Gel (gel za...

Cena 1.890,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Gel za čišćenje lica sa trostrukim efektom protiv simptoma problematične kože: salicilna kiselina (2%) ima antibakterijsko dejstvo, otvara pore i uklanja nečistoće; protiv tamnih fleka: kompleks AHA/BHA/PHA kiselina pruža efekat pilinga, uklanja mrtve ćelije kože i smanjuje tamne tragove od akni; protiv neželjenog sjaja: temeljno uklanja višak sebuma, nečistoće i šminku.

Sì Passione Gift Set

Cena 15.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Shvatajući suštinu strasti i ljubavi, Sì Passione evocira "neodoljivu kombinaciju milosti, snage i nezavisnosti duha", kako je rekao gospodin Armani. To je za ženu koja je strastvena, ženstvena i slobodna. Prazični set sastoji se od Giorgio Armani Sì Passione parfemske vode od 50ml, kao i dodatne mini parfemske vode od 15ml koja je idealna za putovanja ili za torbu.

My Way Holiday Gift Set

Cena 14.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Otkrijte My Way, ženski parfem koji potpisuje Giorgio Armani. Ova elegantna parfemska voda namenjena je ženi koja je spremna da proširi vidike i živi smislene susrete. Prazični set sastoji se od Giorgio Armani My Way parfemske vode od 50ml, dodate mini parfemske vode od 15ml, kao i mini pakovanja losiona za telo 50ml.

My Way Eau de Parfum Gift Set

Cena 11.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Otkrijte My Way, ženski parfem koji potpisuje Giorgio Armani. Ova elegantna parfemska voda namenjena je ženi koja je spremna da proširi vidike i živi smislene susrete. Prazični set sastoji se od Giorgio Armani My Way parfemske vode od 50ml, kao i mini pakovanja parfemske vode od 7ml koja je idealna za putovanja ili za torbu.

My Way Bodycare Gift Set

Cena 15.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Otkrijte My Way, ženski parfem koji potpisuje Giorgio Armani. Ova elegantna parfemska voda namenjena je ženi koja je spremna da proširi vidike i živi smislene susrete. Prazični set sastoji se od Giorgio Armani My Way parfemske vode od 50ml, mini pakovanja losiona za telo 50ml, kao i mini pakovanja gela za tuširanje 50ml.

My Way Eau de Parfum 50ml Gift Set

Cena 15.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Otkrijte My Way, ženski parfem koji potpisuje Giorgio Armani. Ova elegantna parfemska voda namenjena je ženi koja je spremna da proširi vidike i živi smislene susrete. Prazični set sastoji se od Giorgio Armani My Way parfemske vode od 50ml, kao i mini pakovanja parfemske vode od 15ml koja je idealna za putovanja ili za torbu.

Light Blue Pour Femme Eau de Toilette Holiday Set

Cena 27.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Senzualnost kože okupane suncem, okrepljujući povetarac Sredozemnog mora, voćni i cvetni mirisi vegetacije predstavljaju najbolji opis ženske toaletne vode Dolce & Gabbana Light Blue Pour Femme, a koja dočarava kvintesenciju leta. Ova toaletna voda predstavlja dan uljuljkan blagim talasima koji zapljuskuju očaravajuće litice Kaprija. Ovih praznika, Dolce & Gabbana pripremili su set koji se sastoji od Light Blue Pour Femme toaletne vode za žene u veličini od 200ml, kao i mini bočicu od 25ml koja je idealna za putovanje ili za torbu.

Light Blue Pour Femme Eau de Toilette Holiday Set

Cena 17.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Senzualnost kože okupane suncem, okrepljujući povetarac Sredozemnog mora, voćni i cvetni mirisi vegetacije predstavljaju najbolji opis ženske toaletne vode Dolce & Gabbana Light Blue Pour Femme, a koja dočarava kvintesenciju leta. Ova toaletna voda predstavlja dan uljuljkan blagim talasima koji zapljuskuju očaravajuće litice Kaprija. Ovih praznika, Dolce & Gabbana pripremili su set koji se sastoji od Light Blue Pour Femme toaletne vode za žene u veličini od 100ml, kao i mini bočicu od 10ml koja je idealna za putovanje ili za torbu.

Light Blue Pour Homme Gift Set

Cena 21.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Miris ove toaletne vode otvara se osvežavajućim bergamotom, sočnom sicilijanskom mandarinom okupanom suncem, smrznutom korom grejpa i aromatičnom smrekom. Ovih praznika Dolce & Gabbana pripremili su praznični set koji se sastoji od toaletne vode veličine 125ml, kao i dodatne bočice iste toaletne vode u mini pakovanju od 40ml.

The Glowing Hydration Collection

Cena 32.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Kultni trio za zaglađivanje, hidrataciju i sjaj kože lica ovih praznika stiže od luksuznog brenda La Mer. Otkrijte ograničeno izdanje trio seta koje se sastoji od The Treatment Losion 30ml mini losiona za lice, Crème de la Mer 30ml kreme za lice, The Eye Concentrate 5ml mini seruma za predeo oko očiju, a kako bi koža bila duboko hidrirana i blistava. Prepustite se s ova tri osnovna i najomiljenija hidratantna favorita, koja dolaze upakovana u La Mer neseser.

Beauty Flash Vitamin C Complex Fresh Ampoule 8ml

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Snažan 7-dnevni tretman za blistavost kože lica, sa 15% koncentrovanog vitamina C koji pomaže oživljavanju sjaja kože i ujednačavanju tena. Ovaj tretman vitaminom C na bazi biljaka u obliku ampule kombinuje 15% koncentrovanog kompleksa vitamina C i serum obogaćen supervoćem. Ekstrakt acerole je prirodni izvor vitamina C i može da pomogne da se ujednači ton kože i poveća proizvodnja kolagena. Ekstrakt ruže i mirte pomaže ćelijama da bolje dišu, što rezultira blistavom i vedrom kožom. Dve formule se mešaju samo pri primeni zahvaljujući Clarins bočici za svežu mešavinu sastojaka. Dan za danom, ten postaje ujednačeniji i sjajniji, a njena kremasta, ali lagana formula nudi vrhunsku udobnost.

Uomo Born in Roma Coral Fantasy Gift Set

Cena 12.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Premijum set sadrži toaletnu vodu Valentino Uomo Born in Roma Coral Fantasy 50ml, kao i dodatnu toaletnu vodu u mini veličini od 15ml koja je idealna za putovanja ili za torbu. Valentino Uomo Born in Roma Coral Fantasy je oda raznolikosti naših lepota i ličnosti. Počast svim vibrirajućim bojama koje čine svet svetlijim.

Proizvod dodat za upoređivanje