Micelarne vode

Micelarna voda je ujedno i mleko za skidanje šminke, losion za čišćenje lica, ali i tonik za smirivanje i negu kože. Korišćenjem micelarne vode uklanjaju se tragovi šminke, koža čisti od masnoće, prašine, virusa i bakterija, posle čega dobija neophodne sastojke kako bi bila blistava i sveža.

Aktivni filteri

Eau Micellaire Douceur (micelarna voda) 400ml

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Micelarna voda koja nežno oslobađa kožu lica od nečistoća. Namenjena za sve tipove kože, čak i za osetljivu. Hidrira kožu za udobno i neisušivajuće iskustvo čišćenja. Micelarna tehnologija omogućava savršeno uklanjanje šminke sa optimalnom tolerancijom u naletu svežine. Njena nežna formula se može koristiti za uklanjanje šminke sa očiju i usana.

Cleansing Micellar Water 100ml

Cena 1.590,00 RSD
Dostupnost: 9 Na stanju

Osvežavajuća micelarna voda za čišćenje koja brzo uklanja šminku, zagađivače i nečistoću u jednom koraku – nije potrebno ispiranje. Osvežavajuća micelarna voda za čišćenje—sa pročišćujućim alpskim biljem i mikroskopskim sferama za čišćenje—koja uklanja laganu šminku, nečistoće i zagađivače, istovremeno čuvajući zdravu ravnotežu mikrobiote kože, čini kožu trenutno mekom, glatkom i netaknutom čistom u jednom koraku— nema potrebe za ispiranjem.

Proizvod dodat za upoređivanje