Micelarne vode

Micelarna voda je ujedno i mleko za skidanje šminke, losion za čišćenje lica, ali i tonik za smirivanje i negu kože. Korišćenjem micelarne vode uklanjaju se tragovi šminke, koža čisti od masnoće, prašine, virusa i bakterija, posle čega dobija neophodne sastojke kako bi bila blistava i sveža.

Aktivni filteri

Biosource Eau Micellaire 200ml

Cena 3.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Biotherm predstavlja Biosource micelarnu vodu za brzo i efikasno čišćenje kože lica. Ovaj proizvod deluje kao rešenje u zahtevnom savremenom svetu. Biosource totalna i instant micelarna voda za čišćenje pruža sveobuhvatno iskustvo čišćenja, a dodatno uklanjanja šminku kombinujući efikasnost koje štedi vreme i pruža nežno rešenje za kožu.

L'Eau Démaquillante Micellar Water 200ml

Cena 6.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Dior je kreirao Dior L'Eau Démaquillante, micelarnu vodu sastavljenu od 98%¹ sastojaka prirodnog porekla koja vam omogućava da uklonite šminku sa kože i otkrijete njenu čistoću, dok hidrira i umiruje osećaj nelagodnosti. Ova micelarna voda nežno uklanja šminku, eliminiše nečistoće i čestice zagađenja. Dior L'Eau Démaquillante hidrira, održava pH i jača barijeru kože. Formula ove Dior micelarne vode kombinuje svojstva pročišćavanja francuskog lokvanja sa hijaluronskom kiselinom, cvetnom vodom različka i saponinom. Tako čisti pore i pročišćava kožu dok jača kožnu barijeru. Svakodnevna upotreba, ujutro i uveče, sama ili pre Dior OFF/ON⁶ pene za čišćenje.

Very Rose Eau Micellaire Apaisante 3-en-1 200ml

Cena 1.700,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Proizvodi iz linije Very Rose učinkovito i nežno čiste lice i uklanjaju šminku, zahvaljujući umirujućim svojstvima cvetne vodice ruže te hidratantnoj snazi ​​Skin-Respect kompleksa 100% biljnog porekla. Njihov celokupni učinak nege kombinovan je jedinstvenim potpisom na koži, spajajući izuzetnu senzualnost tekstura s rafinisanom slatkoćom mirisa. Nuxe Very Rose Eau Micellaire Apaisante 3-en-1 je umirujuća micelarna vodica 3-u-1 namenjena za sve tipove kože, čak i osetljivu. Uklanja šminku, čisti i omekšava lice i oči.

Eau Micellaire Douceur (micelarna voda) 400ml

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Micelarna voda koja nežno oslobađa kožu lica od nečistoća. Namenjena za sve tipove kože, čak i za osetljivu. Hidrira kožu za udobno i neisušivajuće iskustvo čišćenja. Micelarna tehnologija omogućava savršeno uklanjanje šminke sa optimalnom tolerancijom u naletu svežine. Njena nežna formula se može koristiti za uklanjanje šminke sa očiju i usana.

Proizvod dodat za upoređivanje