Micelarne vode

Micelarna voda je ujedno i mleko za skidanje šminke, losion za čišćenje lica, ali i tonik za smirivanje i negu kože. Korišćenjem micelarne vode uklanjaju se tragovi šminke, koža čisti od masnoće, prašine, virusa i bakterija, posle čega dobija neophodne sastojke kako bi bila blistava i sveža.

Aktivni filteri

Pureté Thermale 3-in-1 One Step Micellar Water...

Cena 2.490,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Jedinstvena micelarna tehnologija efikasno čisti, uklanja šminku, umiruje i jača sve u jednom jednostavnom koraku, ostavljajući iritiranu kožu čistom i udobnom. Testirano pod dermatološkom i oftalmološkom kontrolom. Efikasno čisti osetljivu kožu, uklanjajući nečistoće poput zagađenja, nečistoća i drugih svakodnevnih agresora. Bez ispiranja, čisti, uklanja šminku, hidrira i pruža osećaj prijatnosti. U samo jednom koraku čisti kožu i uklanja šminku sa lica i očiju. Koža je hidrirana, čista i sa osećajem prijatnosti zahvaljujući jedinstvenoj formuli koja objedinjuje micelarnu tehnologiju i Vichy mineralizovanu termalnu vodu.

Wonder Perfect 4D Kit

Cena 8.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Praznično ograničeno izdanje 5-delnog poklon seta s Clarins favoritima za lepotu očiju, lica i usana. Clarins praznični set sastoji se od Wonder Perfect Mascara 4D (01 Black) 8ml crne maskare u punoj veličini, Lip Comfort Oil (04) mini sjaja za usne 7ml, Micellar Cleansing Water 50ml mini micelarne vode, SOS Primer White 5ml mini prajmera za lice, kao i Clarins nesesera.

DermoPure micelarna voda 400ml

Cena 1.790,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Eucerin DermoPure micelarna voda je osvežavajući rastvor sa APG kompleksom, blagim, ali efikasnim sredstvom koje nežno uklanja šminku, čisti i tonira kožu lica. Ne sadrži alkohol i efikasno uklanja šminku sa očiju i lica, bez iritacija.

Proizvod dodat za upoređivanje