• Novo
    Vichy Pureté Thermale 3-in-1 One Step Micellar Water (3u1 micelarna voda) 400ml | apothecary.rs
    Vichy Pureté Thermale 3-in-1 One Step Micellar Water (3u1 micelarna voda) 400ml | apothecary.rs
    Vichy Pureté Thermale 3-in-1 One Step Micellar Water (3u1 micelarna voda) 400ml | apothecary.rs

Delovanje:
Vichy Pureté Thermale micelarna voda je brzo i praktično sredstvo za čišćenje lica čak i za najosetljiviju kožu. Micelarna voda čisti kožu, uklanja šminku i umiruje u jednom jednostavnom koraku. Nije potrebno trljanje ili ispiranje. Obogaćena hidratantnim provitaminom B5, Vichy micelarna voda za čišćenje micelarne tehnologije nežno i efikasno uklanja nečistoće. Micelarna voda ostavlja kožu hidriranom i umirujućom.

 

Vitamin B5 je sastojak poznat po svojim umirujućim svojstvima koja pomažu koži da se oseća udobno. Koristi se kao humektant zbog hidratantnog i umirujućeg dejstva na suvu kožu. Micelarna voda se pokreće micelnom tehnologijom — sićušnim molekulima ulja koji se nazivaju micele koji su suspendovani u rastvoru meke vode. Ono što ove micele čini tako jedinstvenim je njihova sposobnost da privlače, okružuju, zarobljavaju i podižu nečistoće sa površine kože. Rođena u dubinama francuskih vulkana i pokretana sa 15 esencijalnih minerala, Vichy vulkanska voda klinički je dokazana da jača barijeru kože i štiti je od faktora izlaganja kao što je zagađenje. Osvežavajuća tekstura nalik na vodu. Ne isušuje kožu lica.

 

Dermatološki testirano*. Bez alkohola. Testirano na alergije*. Pogodno za osetljivu kožu. Bez sapuna.Hipoalergeno. Osvežavajući miris odabran da uveća čulno iskustvo.

 

*L'Oréal Active Cosmetics Divisions, 2021.

 

Način upotrebe:
Natopite tupfer i nežno očistite lice kako biste uklonili šminku i nečistoće. Bez trljanja. Bez ispiranja. Može se koristiti ujutru i uveče. Ispitano pod dermatološkim nadzorom na suvoj koži.

 

Sastav:
AQUA / WATER / EAU, GLYCERIN, HEXYLENE GLYCOL, HYDROXYACETOPHENONE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, CITRIC ACID, PANTHENOL, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, POLOXAMER 184, MYRTRIMONIUM BROMIDE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 400ml

005680014690

Pregled

Napišite vaš komentar

Pureté Thermale 3-in-1 One Step Micellar Water (3u1 micelarna voda) 400ml

Jedinstvena micelarna tehnologija efikasno čisti, uklanja šminku, umiruje i jača sve u jednom jednostavnom koraku, ostavljajući iritiranu kožu čistom i udobnom. Testirano pod dermatološkom i oftalmološkom kontrolom. Efikasno čisti osetljivu kožu, uklanjajući nečistoće poput zagađenja, nečistoća i drugih svakodnevnih agresora. Bez ispiranja, čisti, uklanja šminku, hidrira i pruža osećaj prijatnosti. U samo jednom koraku čisti kožu i uklanja šminku sa lica i očiju. Koža je hidrirana, čista i sa osećajem prijatnosti zahvaljujući jedinstvenoj formuli koja objedinjuje micelarnu tehnologiju i Vichy mineralizovanu termalnu vodu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje