Spisak proizvoda po brendu VICHY

Aktivni filteri

Liftactiv H.A. Anti-Wrinkle Firming Cream...

Cena 3.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Vichy Liftactiv H.A. Anti-Wrinkle Firming krema za suvu kožu je dnevna antiage krema za negu kože lica s ciljem odlaganja pojave finih bora, smanjivanja postojećih bora, kao i zatezanja kože. Prvo Vichy lifting dejstvo koje traje ceo dan. Kontinuirana korekcija bora i čvrstoće kože za mladalačku kožu sada. Bogata tekstura kreme odgovara suvoj koži lica žena.

Pureté Thermale 3-in-1 One Step Micellar Water...

Cena 2.490,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Jedinstvena micelarna tehnologija efikasno čisti, uklanja šminku, umiruje i jača sve u jednom jednostavnom koraku, ostavljajući iritiranu kožu čistom i udobnom. Testirano pod dermatološkom i oftalmološkom kontrolom. Efikasno čisti osetljivu kožu, uklanjajući nečistoće poput zagađenja, nečistoća i drugih svakodnevnih agresora. Bez ispiranja, čisti, uklanja šminku, hidrira i pruža osećaj prijatnosti. U samo jednom koraku čisti kožu i uklanja šminku sa lica i očiju. Koža je hidrirana, čista i sa osećajem prijatnosti zahvaljujući jedinstvenoj formuli koja objedinjuje micelarnu tehnologiju i Vichy mineralizovanu termalnu vodu.

Pureté Thermale 3-in-1 One Step Cleanser (3u1...

Cena 2.390,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Poznata tekstura mlečnog gela objedinjuje osećaj nežnosti mleka i svežine losiona. Istovremeno bogata i lagana, ostavlja osećaj prijatnosti na vašoj koži, bez tragova masnoće. Obogaćeno prirodnim ekstraktom karite maslaca i sastojkom Captelae sa svojstvima protiv zagađenja, čisti kožu od svih nečistoća i čestica zagađenja. Namenjeno za osetljivu kožu i oči, a pogodno je i za korisnike kontaktnih sočiva.

Liftactiv Retinol Specialist Serum [A+] 30ml

Cena 4.490,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Vichy Liftactiv Retinol Specialist Serum [A+] je noćna nega namenjena za ublažavanje dubokih, upornih bora², koja se sastoji od 0,2% čistog retinola, 1% frakcija dobijenih probiotikom, kao i Vichy vulkanske vode. Novi Vichy noćni serum obogaćen je vrhunskim kompleksom protiv starenja i ciljano uklanja sve vrste bora², pa i najdublje³.

Proizvod dodat za upoređivanje