Aktivni filteri

Resilience Lift Night (Lifting/Firming Face and...

Cena 23.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Proizvod broj 1 kozmetičke kuće Estée Lauder u grupi krema za negu kože lica i vrata koji se koristi noću. Uz upotrebu Resilience Lift Night kreme, koža će se primetno zategnuti. Izgledajte mlađe uz ovaj bogati, kremasti proizvod koji pomaže koži da prirodno proizvodi kolagen. Koža se budi čvrsta, zategnuta, a bore su umanjene. Može da se koristiti i kao nedeljna maska za dubinsku negu kože.

8 Hour Cream Cream Skin Protectant Super Hero...

Cena 5.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Višenamenska i višestruko nagrađivana krema za zaštitu kože duboko hidrira i štiti kožu lica i tela u bilo koje vreme, na bilo koji način. Njena raznovrsna formula prevazilazi hidrataciju, čini čuda za oblikovanje obrva, dodajući sjaj obrazima, umiruje kožu suvih ruku, zaglađuje zanoktice i nokte i još mnogo toga, pa je upravo zato Elizabeth Arden 8 Hour Cream Skin Protectan krema višenamenska.

Neck Cream (krema za vrat) 50ml

Cena 22.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Nega kože vrata dizajnirana da sačuva lepotu ovog krhkog područja. Vrat je delikatno područje koje zahteva posebnu pažnju. Nedostaju mu lojne žlezde, izložena je štetnim uticajima okoline (sunce, vetar, trenje odeće, itd.), a potporni mišići vrata su manje otporni od onih na licu. Sa godinama, koža na vratu je podložnija krepu i opuštanju. Gubitak čvrstoće u ovoj oblasti dovodi do naboranog izgleda i manje definisanih kontura.

Merveillance Lift dnevna puderasta krema 50ml

Cena 4.300,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Krema za učvršćivanje inovativne puderaste teksture pruža trenutni efekat punjenja. Impregnirna je ultrakorektivnim uljem mikroalgi, koje kombinuju snagu 4 milijarde aktivnih ćelija u jednoj kapi za jačanje kože svakog dana. Koža je glatka i čvrsta, a bore su manje vidljive.

Proizvod dodat za upoređivanje