Delovanje:
Kada se probudite, vaša koža će prirodno izgledati zategnutije, podignute i mlađe. Dugoročno, koža će izgledati primetno čvršće, glatkije, dok će bore izgledati kao da su izbledele. Bogata kremasta tekstura obavija kožu ispod kako bi pružila dubinsku ishranu, ostavljajući je blistavom i zdravom. Može da se koristi kao kremasta maska jednom nedeljno. Pomaže da se koža potpuno neguje. S noćnom kremom Resilience Lift Night, Estée Lauder optimizuje prirodni noćni proces obnavljanja kože. Intenzivno hranljiva, ova krema je pravi proizvod dva u jednom, koristi se svakodnevno kao noćna nega, ali se može nanositi i jednom nedeljno kao maska. Dizajnirana da deluje u sinergiji s prirodnim ritmom kože, stimuliše prirodnu proizvodnju kolagena noću, u periodu tokom kojeg se prirodno obnavlja. Zahvaljujući tripeptidnom lifting kompleksu, Estée Lauder Resilience Lift Night hranljiva krema učvršćuje kožu i vraća joj elastičnost. Vremenom, koža ima podignutiji, oblikovaniji i blistaviji izgled. Takođe smanjuje bore, uključujući horizontalne bore na vratu, za glatkiji, podmlađeni izgled.

 

Kako se proizvodnja kolagena povećava, koža izgleda čvršće i zategnutije. Trenutno je udobnija i fleksibilnija, dok je dugoročno hidrataciona barijera ojačana. Svako jutro koža se budi intenzivno nahranjena, revitalizovana i blistava.

 

Miris Estée Lauder Resilience Lift Night kreme pruža umirujuće noćno iskustvo zahvaljujući slatkim notama kima, kardamoma i narandže, čime ćete se osećati opušteno nakon nanošenja na lice i vrat.

 

Estée Lauder, osnivač kompanije koja nosi njeno ime, bila je vizionar i uzor. Ona je bila osoba koja je dokazala da je sve moguće. Bila je ispred svog vremena u svakom pogledu, stvorila je i vodila jednu od najprestižnijih i najinovativnijih kompanija na svetu dok je mnogima služila kao supruga, majka i odan prijatelj. I sve je to uradila sa šarmom, humorom i izuzetnim stilom. Sa strašću je volela lepotu i svim srcem verovala u njenu moć. Gospođa Estée Lauder započela je svoj posao sa četiri proizvoda za negu kože i jednostavnom pretpostavkom da svaka žena može biti lepa. Vođena tom filozofijom, uz istrajnost, kreativnost i strast, promenila je lice kozmetičke industrije kakvu poznajemo danas. Estée je počela da prodaje proizvode za negu kože i šminku u kozmetičkim salonima, demonstrirajući svoje proizvode na ženama dok su sedele pod haubama za kosu. Takođe, ona je prva koja je pokrenula inicijativu poklanjanja uzoraka, odnosno testera proizvoda kupcima, a kako bi bili u prilici da isprobaju nove i drugačije proizvode koje bi potom kupil. Godine 1946. ona i njen suprug su zvanično pokrenuli kompaniju, a godinu dana kasnije dobili su svoju prvu veliku porudžbinu proizvoda za američku robnu kuću Saks Fifth Avenue. Kada je brend Estée Lauder počeo da se reklamira, Estée je insistirala na tome da štampane reklame budu aspirativne i da osnaže žene da se prepoznaju u njima. Odabrala je bledo tirkiznu boju za bočice svog brenda, verujući da prenosi osećaj luksuza i da se slaže sa svim ostalim dekorima, poput zlatnih.

 

Način upotrebe:
Nanesite kremu na lice i vrat uveče, najbolje nakon vašeg seruma. Kremu takođe možete da stavite na lice i vrat ujutru, iako je ona predviđena kao noćna krema. Da biste koristili kao nedeljnu masku, obilno nanesite i ostavite da deluje 10 minuta, a zatim uklonite maramicom.

 

Sastav:
WATER / AQUA / EAU, CAPRYLIC / CAPRIC / MYRISTIC / STEARIC TRIGLYCERIDE, PETROLATUM, HEXYLDECYL STEARATE, BUTYLENE GLYCOL, DIMETHICONE, GLYCERETH-26, PEG-100 STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, PROPANEDIOL, NARCISSUS TAZETTA BULB EXTRACT, CUCUMIS. SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, MIMOSA TENUIFLORA BARK EXTRACT, HORDEUM VULGARE (BARLEY) EXTRACT\EXTRAIT D'ORGE, CUCUMIS MELO (MELON) FRUIT EXTRACT, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, WHEY PROTEIN\LACTIS PROTEIN\PROTEINE DU PETIT-LAIT , CAFFEINE, THERMUS THERMOPHILLUS FERMENT, ALGAE EXTRACT, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, ARTEMIA EXTRACT, ACETYL HEXAPEPTIDE-8, POLYGONUM CUSPIDATUM ROOT EXTRACT, ERGOTHIONEINE, TRIFLUOROACETYL TRIPEPTIDE-2, TREHALOSE, SORBITOL, GLYCERIN, DECARBOXY CARNOSINE HCL, CHOLESTEROL, ISOHEXADECANE, ACETYL GLUCOSAMINE , MYRISTYL MYRISTATE, CETEARYL GLUCOSIDE, TETRADECYL AMINOBUTYROYLVALYLAMINOBUTYRIC UREA TRIFLUOROACETATE, PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE, AMINOPROPYL ASCORBYL PHOSPHATE, CAPRYLYL GLYCOL, ACRYLATES / C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, TOCOPHERYL ACETATE, LINOLEIC ACID, POLYSORBATE 80, YEAST EXTRACT\FAEX \EXTRAIT DE LEVURE, PROPYLENE GLYCOL DICAPRATE, ZINC PCA, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEEDCAKE, HEXYLENE GLYCOL, ACRYLAMIDE / SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, SODIUM HYALURONATE, MYRISTYL ALCOHOL, TROMETHAMINE, STEARIC ACID, POTASSIUM SULFATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, CITRIC ACID, MALTODEXTRIN, ALUMINUM HYDROXIDE, FRAGRANCE (PARFUM), POTASSIUM SORBATE, DEXTRAN, DISODIUM EDTA, BHT, PHENOXYETHANOL, BLUE 1 (CI 42090), RED 33 (CI 17200), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891).

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 50ml

005680014703

Pregled

Napišite vaš komentar

Resilience Lift Night (Lifting/Firming Face and Neck Creme) 50ml

Proizvod broj 1 kozmetičke kuće Estée Lauder u grupi krema za negu kože lica i vrata koji se koristi noću. Uz upotrebu Resilience Lift Night kreme, koža će se primetno zategnuti. Izgledajte mlađe uz ovaj bogati, kremasti proizvod koji pomaže koži da prirodno proizvodi kolagen. Koža se budi čvrsta, zategnuta, a bore su umanjene. Može da se koristiti i kao nedeljna maska za dubinsku negu kože.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje