Delovanje:
Inovativni Eucerin DermoPure regenerativni tretman smanjuje ključne simptome masne i problematične kože i sprečava njihov ponovni nastanak. Pogodan je za akne blagog do umerenog stepena. 10% kompleks hidroksi kiselina sadrži veoma efikasnu kombinaciju kiselina za piling - glikolnu kiselinu, salicilnu kiselinu i polihidroksilnu kiselinu, koje pomažu da se obnovi površinski sloj kože, očiste pore, smanji razmnožavanje bakterija, uklone mrtve ćelije kože i spreči pojava novih akni i bubuljica. Formulacija takođe sadrži likokalkon A koji dokazano smanjuje upalu i iritacije. Vrši piling uz postepeno oslobađanje kože od znaka problematicnog tena (smanjuje broj mitisera, veličinu pora, fleke od akni i deluje antibaterijski). Nije preporuka da se koristi kod osoba koje su na medikamentoznoj terapiji akni.

 

Način upotrebe:
Nanositi uveče, na temeljno očišćenu kožu. Izbegavati kontakt sa očima, sluzokožom, kao i upaljenom ili oštecenom kožom.

 

Sastav:
AQUA, GLYCOLIC ACID, DIMETHICONE, GLYCERIN, TAPIOCA STARCH, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, SODIUM HYDROXIDE, GLUCONOLACTONE, PEG-40 STEARATE, SALICILNA KISELINA, PEG-150 DISTEARATE, GLYCYRRHIZA INFLATA ROOT EXTRACT, PANTENOL, XANTHAN GUM, TRISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, PARFUM.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 40ml

005680013578

Pregled

Napišite vaš komentar

DermoPure Skin Renewal Treatment (regenerativni tretman) 40ml

Dermo tretman koji sadrži 10% kompleks hidroksi kiselina koji smanjuje ključne simptome masne i problematične kože i sprečava njihov ponovni nastanak. Pospešuje obnovu kože. Za čistu i glatku kožu.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje