Delovanje:
Njegova antibakterijska formulacija sadrži aktivni sistem sa 2% mlečne kiseline koja čisti pore i smanjuje razmnožavanje bakterija. Posebno je efikasan na T-zoni pri čemu ne isušuje kožu. Nije preporuka da se koristi kod osoba koje su na medikamentoznoj terapiji akni. Tonira kožu i priprema je za negu. Deluje komedolitički.

 

Način upotrebe:
Jednom do dva puta dnevno naneti na kožu pomoću tupfera. Ne ispirati.

 

Sastav:
AQUA, ALCOHOL DENAT, BUTYLENE GLYCOL, POLOXAMER 124, MLEČNA KISELINA, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM HYDROXIDE, GLYCERYL CAPRYLATE, PHENOXYETHANOL, PARFUM.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 200ml

005680013577

Pregled

Napišite vaš komentar

DermoPure Toner 200ml

Eucerin DermoPure Toner je tonik za lice koji je posebno formulisan za masnu i problematičnu kožu kao i za akne blagog do umerenog stepena. Čisti kožu i priprema je za negu koja sledi.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje