Delovanje:
Eucerin DermoPure micelarna voda ukljanja šminku nečistoće i višak sebuma. Brza i laka za upotrebu, pomaže vam da pripremte kožu za nanošenje preparata za tretman akni ili hidratantne kreme. Testirana je i dokazano je kompatibilna sa osetljivom kožom i očima. Koža je čista i umirena, primetno meka, nežna i dobro pripremljenja za preparate za negu. Micelarna voda je pogodna za upotrebu uz medikamentoznu terapiiju akni.

 

Način upotrebe:
Jednom do dva puta dnevno naneti na kožu pomoću tupfera. Ne ispirati.

 

Sastav:
VODA, POLOXAMER 124, GLYCERYL GLUCOSIDE, GLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, DECYL GLUCOSIDE, ARGININE HCL, SODIUM COCOAMPHOACETATE, TRISODIUM EDTA, SODIUM CHLORIDE, 1-2-HEXANEDIOL, PHENOXYETHANOL.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 400ml

005680013576

Pregled

Napišite vaš komentar

DermoPure micelarna voda 400ml

Eucerin DermoPure micelarna voda je osvežavajući rastvor sa APG kompleksom, blagim, ali efikasnim sredstvom koje nežno uklanja šminku, čisti i tonira kožu lica. Ne sadrži alkohol i efikasno uklanja šminku sa očiju i lica, bez iritacija.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje