Delovanje:
Formulisana sa micelama i glicerolom, micelarna voda Ultra za osetljivu kožu oslobađa lice od nečistoća, uklanja šminku i zagađenje. Takođe umiruju osetljivu kožu. Poštuje fiziološku ravnotežu kože.

 

Dokazana efikasnost od prvog pamučnog tupfera. Efikasnost protiv zagađenja. Ostavlja kožu čistom i svežom.

 

- uklanja 99% šminke sa lica prvim pamučnim tupferom*

- savršeno uklanja nečistoće i prljavštinu

- nežno čisti, ne isušuje kožu

- ostavlja kožu čistom

- ostavlja kožu svežom

 

*Izvor: La Roche-Posay. Klinička studija sa 2N/A ženama.

 

Bez alkohola. Proizvod pogodan za lice i oči, testiran pod dermatološkom i oftalmološkom kontrolom.

 

Način upotrebe:
Natopite pamučni tupfer proizvodom. Prvo uklonite šminku sa usana, zatim sa očiju (po jedan tupfer za svako oko) i ostatka lica, sve dok na pamučnim tupferima ništa ne ostaje. Za bolju efikasnost i manje trljanja, držite pamučni tupfer na koži nekoliko sekundi pre nežnog brisanja.

 

Sastav:
AQUA / WATER, PEG-7 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, POLOXAMER 124, POLOXAMER 184, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, GLYCERIN, POLYSORBATE 80, DISODIUM EDTA, BHT, MYRTRIMONIUM BROMIDE, PARFUM / FRAGRANCE.

 

Lista sastojaka je prikazana samo u informativne svrhe. Svaka lista sastojaka je specifična i može da se razlikuje, menja ili varira tokom vremena. Sve formule su podložne promenama. Iako se trudimo da prikazana lista sastojaka bude tačna, ne možemo da garantujemo da je pouzdana, ažurna ili bez grešaka. Pre upotrebe proizvoda molimo pogledajte listu sastojaka na spoljnom pakovanju proizvoda ili uputstvu koje dobijete za potpunu, tačnu i ažurnu listu.

 

Pakovanje: 400ml

005680011158

Pregled

Napišite vaš komentar

Micelarna voda Ultra za osetljivu kožu 400ml

Micelarna voda Ultra za osetljivu kožu oslobađa lice od nečistoća, uklanja šminku i zagađenje. Takođe umiruje kožu i pruža joj osećaj prijatnosti i svežine.

Napišite vaš komentar

Povezani proizvodi

Pogledajte i ostale povezane proizvode

Takođe preporučujemo

Možda će vas interesovati neki od sličnih proizvoda
Proizvod dodat za upoređivanje