Spisak proizvoda po brendu LA ROCHE-POSAY

La Roche-Posay razvija proizvode za negu kože sa termalnom izvorskom vodom La Roche Posay za bolji život osetljive kože.

Termalna izvorska voda iz La Roche-Posaya umiruje i omekšava kožu jedinstvenom koncentracijom selena. Klinički dokazani rezultati učinili su ga danas vodećim centrom termalne dermatologije u svetu. Preko 40 godina La Roche-Posay sarađuje sa dermatolozima širom sveta na stvaranju proizvoda za negu kože i šminke koji zadovoljavaju potrebe i zahteve. Proizvode La Roche-Posay preporučuje 25.000 dermatologa širom sveta.

La Roche-Posay je referenca u razvoju minimalističkih formula posvećenih osetljivoj koži. Provodi se strog izbor korisnih koncentriranih aktivnih sastojaka, isključujući potencijalno iritantne sastojke. Formule su takođe bez parabena, bez mirisa i sa 100% alergijskim testovima. Proizvodi La Roche-Posay dermatolozi su testirali na atopijske ili reaktivne kožne alergije. Rezultati su prikazani u kliničkim testovima i ispitivanjima.

Od svog osnivanja 1995. godine, Fondacija La Roche-Posay je dodelila više od 160 odobrenja za istraživanja dermatologije na četiri kontinenta. Marka je takođe, u partnerstvu s dermatolozima, angažovana na nekoliko kampanja podizanja svesti o prevenciji raka kože.

Hydraphase HA Rich 50ml

Cena 2.900,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Hidratantna krema formulisana za vrlo suvu, dehidriranu kožu kod muškaraca i žena. Ova bogata krema za lice formulisana je sa prirodno dobijenom hijaluronskom kiselinom iz Zelene tehnologije (postupak biofermentacije korišćenjem biljnih šećera) pruža do 72 sata hidratacije koži koja je sklona isušivanju, umoru i dehidrataciji. Koža deluje glatko, mekše i blistavije.

Effaclar H Iso-Biome krema 40ml

Cena 2.100,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Effaclar H Iso-Biome krema intenzivno hidrira masnu kožu oštećenu dermatološkim tretmanima. Pomaže u smanjivanju nesavršenosti i mogućnosti nastanka ožiljaka. Obogaćena vitaminom B5, skvalanom i niacinamidom za efekat hidrtacije i obnavljanja kože. Sadrži prebiotik Aqua Posae Filiformis koji osnažuje kožnu barijeru. Nekomedogeno. Lagana i nemasna tekstura.

Anthelios Dermo-Pediatrics Wet Skin Gel Lotion...

Cena 2.890,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Zaštita od sunca za decu. Namenjen osetljivoj dečijoj koži. Optimalna SPF50+ zaštita osnažena protiv UVA zraka (strože od evropske preporuke za proizvode za zaštitu od sunca) zahvaljujuću patentiranom sistemu filtera Mexoplex® kombinovanim sa La Roche-Posay termalnom izvorskom vodom, koja ima umirujuća i antioksidativna svojstva. Veoma visoka zaštita. Nanošenje na mokru kožu. Ne ostavlja bele tragove.

Anthelios Dermo-Pediatrics Hydrating Lotion...

Cena 2.490,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

SPF50+ zaštita pojačana protiv UVA-zraka (strožija od evropske preporuke), zahvaljujući patentiranom sastavu filtera Mexoplex® u kombinaciji sa termalnom vodom La Roche-Posay koja ima umirujuće i antioksidativno delovanje. Anthelios Dermo-Pediatrics mleko za osetljivu kožu beba SPF+50 obezbeđuje široki spektar veoma visoke zaštite (UVA, UVB) za kožu dece. Veoma vodootporan. Ne ostavlja bele tragove. Smanjen udeo hemijskih filtera.

Proizvod dodat za upoređivanje