Aktivni filteri

Energizing Essentials

Cena 7.990,00 RSD
Dostupnost: 3 Na stanju

Praznični set za muškarce Clarins Men Energizing Essentials donosi tri proizvoda namenjenih za negu kože lica. Ovaj set sastoji se od mini Clarins Men Active Face Wash (proizvod za pranje lice), Energizing Gel (gel za kožu lica) u punoj veličini, mini izdanje Energizing Eye Gel (gel za predeo oko očiju), kao i nesesera.

Force Supreme Holiday Set

Cena 13.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Ove praznične sezone, poklonite moć Plavih čuda personalizovanim ritualom nege kože, kako biste savršeno ciljali protiv znakova starenja kože lica muškaraca. Biotherm Homme Force Supreme Holiday Set sastoji se od Force Supreme kreme za lice 50ml, Force Supreme Cleanser 40ml, kao i Shaving Foam pene za brijanje 50ml.

Aquapower Holiday Set

Cena 8.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Biotherm Homme Aquapower Holiday set je paket proizvoda za negu kože lica, tela kao i higijene, posebno dizajniran za hidrataciju muške kože. Praznični paket sastoji se od tri Biotherm Homme proizvoda: Aquapower Advanced Gel (u punoj veličini 75ml), Aquapower Hair and Body Shower Gel 75ml, kao i Shaving Foam 50ml.

The Moisturizing Cool Gel Cream 60ml

Cena 56.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Lagana gel-krema, smiruje i osvežava kožu lica. Ova gel-krema za hlađenje pruža umirujuću vlagu za osvežavajući osećaj. Koža izgleda prirodno jedra i zdravijeg izgleda, a sadrži Miracle Broth™ sastojak, legendarni La Mer eliksir koji se nalazi u svim La Mer proizvodima koji daje koži obnavljajuću energiju iz mora. Idealno za kombinovanu do masniju kožu lica.

The Moisturizing Soft Cream 60ml

Cena 56.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Svojom snagom da obnovi barijeru kože, hidratantna meka krema jača i štiti dok smanjuje izgled finih, suvih bora. Miracle Broth™ legendarni eliksir isceljenja koji teče kroz ceo La Mer portfolio proizvoda, daje koži lica obnavljajuću energiju iz mora. Idealno za kombinovanu do suvu kožu lica. Ultrameka krema je idealna za izbalansiranu do suvu kožu kako bi vidno umanjila fine linije i bore. Namenjeno i za normalnu, suvu, kombinovanu i masnu kožu lica.

A313™ retinol krema 50g

Cena 3.500,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Krema A313™ sa retinil palmitatom stimuliše obnovu ćelija, proizvodnju kolagena i elastina kože, delujući ciljano na sitne linije, bore i hiperpigmentaciju. Ujednačava ten i poboljšava teksturu kože. Deluje protivupalno, eliminiše površinske nečistoće sa kože i umanjuje pojavu bubuljica.

Le Baume Revitalizing Multi-Use Balm 50g

Cena 9.990,00 RSD
Dostupnost: 3 Na stanju

Hidratantni balzam za usne, telo i ruke u jednoj upotrebi. Kreiran za upotrebu tokom cele godine, ovaj hidratantni balzam za ruke, telo i usne je formulisan sa 95%¹ sastojaka prirodnog porekla za revitalizaciju suve kože. Balzam je namenjen za žene i muškarce.

Total-Age Defense Program

Cena 14.990,00 RSD
Dostupnost: 11 Na stanju

Shiseido Men Total Age Defense Program kombinuje snažnu nauku sa praktičnom negom kože za promovisanje „pozitivnog starenja“ i zdravog izgleda muške kože lica. Shiseido Men Total-Age Defense Program set uključuje proizvode kao što su Total Revitalizer Cream 50ml, Face Cleanser 30ml, Ultimune Power Infusing Concentrate 10ml, Total Revitalizer Eye 5ml.

Proizvod dodat za upoređivanje