Aktivni filteri

Dylan Blue Pour Femme Eau de Parfum Travel...

Cena 3.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Versace Dylan Blue Pour Femme je miris koji oličava snagu, senzualnost i neodoljivu privlačnost. Dizajniran je za žene koje su sigurne u sopstvenu moć i sa gracioznošću prihvataju svoju ženstvenost. Miris se otvara osvežavajućim i neočekivanim voćnim akordom, gde sorbet od crne ribizle i zelena jabuka stvaraju živahnu i sočnu kombinaciju. Ova jedinstvena mešavina je dodatno poboljšana delikatnim notama deteline, zaborava i šisolije, dodajući dašak cvetne svežine u otvor same mirisne note.

Light Blue Pour Femme Eau de Toilette 25ml

Cena 9.990,00 RSD
Dostupnost: 5 Na stanju

Senzualnost kože okupane suncem, okrepljujući povetarac Sredozemnog mora, voćni i cvetni mirisi vegetacije predstavljaju najbolji opis ženske toaletne vode Dolce & Gabbana Light Blue Pour Femme, a koja dočarava kvintesenciju leta. Ova toaletna voda predstavlja dan uljuljkan blagim talasima koji zapljuskuju očaravajuće litice Kaprija.

Born In Roma Donna Intense Eau De Parfum...

Cena 16.990,00 RSD
Dostupnost: 4 Na stanju

Valentino Born In Roma Donna Intense Eau De Parfum Holiday Giftset je savršen praznični poklon. Ovaj luksuzni set sadrži parfemsku vodu za žene Born in Roma Donna Intense 50ml, kao i dodatnu mini bočicu iste parfemske vode od 15ml, a koja je idealna za putovanja ili nošenje u torbi. Praznični poklon set spakovan je u kartonsku kutiju sa mašnicom.

Proizvod dodat za upoređivanje