Apothecary nudi mogućnost pripreme i pakovanja naručenih proizvoda za poklon. Pakovanje poklona je dodatna usluga koju je moguće odabrati prilikom naručivanja proizvoda. Mi u Apothecary internet drogeriji ćemo se potruditi da spakujemo proizvode u vidu poklona koji će vam biti dostavljen na adresu i koji ćete moći da poklonite dragoj osobi.

 

 

Opcija pakovanja poklona dostupna je prilikom završetka narudžbenice, a gde je potrebno odabrati opciju pakovanja poklona. Ukoliko kupujete više proizvoda i želite da se svaki proizvod zasebno upakuje, u tom slučaju cena pakovanja je pojedinačna, odnosno pakovanje se naplaćuje posebno za svaki proizvod koji će biti zasebno upakovan. S druge strane, ukoliko kupujete više proizvoda istovremeno i želite da se svi zajedno upakuju kao jedan pokon, u tom slučaju naplaćuje se samo cena pakovanja poklona, odnosno jedna cena.

 

Cena dodatne usluge za pakovanje jednog pojedinačnog proizvoda ili pakovanja svih proizvoda istovremeno iznosi 900 dinara (sa PDV-om). U slučaju da postoji želja da se svaki proizvod zasebno upakuje u tom slučaju ova usluga se naplaćuje 900 dinara (sa PDV-om) po svakom proizvodu za pakovanje.

Proizvod dodat za upoređivanje