Aktivni filteri

Aloe Shave Gel 125ml
  • Novo
  • Ovaj proizvod trenutno nije dostupan

Aloe Shave Gel 125ml

Dostupnost: Nije dostupno

Visoko koncentrovani gel za brijanje bez ulja. Ovaj gel za brijanje trenutno se pretvara u bogatu penu. Omekšava i ublažava čak i najtvrđe brade za glatko, blisko brijanje i sadrži aloju koja pomaže u smirivanju opekotina od brijača.

Beard Thickener 50ml

Dostupnost: 5 Na stanju

King C. Gillette Beard Thickener ulje za bradu čini da muška brada izgleda i na dodir se oseća primetno gušćom. Obogaćeno vitaminom B3 (niacinamid), pro-vitaminom B5 (pantenolom), arganovim uljem i kofeinom King C. Gillette Beard Thickener ulje za bradu oblaže, jača i oblikuje svaki pramen brade kako bi se dlake zaštitile od lomljenja i učinilo da brada izgleda puna volumena. Takođe obezbeđuje omekšavanje dlaka i glatke ivice za potpunu udobnost i uživanje u nošenju brade. Osim toga, King C. Gillette Beard Thickener ulje za bradu ima laganu formulu za brzo sušenje i sa efektom protiv zgušnjavanja tako da će umiriti i ohladiti kožu. Prijatan miris zaokružiće potpuni užitak nege brade.

Premium Classic Razor Shaving Set

Dostupnost: 3 Na stanju

Wilkinson Sword Premium Classic Razor Shaving Set za brijanje uključuje metalni brijač Wilkinson Sword "The Edger", kao i sav pribor potreban za uživanje u odličnom brijanju. Elegantan Wilkinson Sword set sadrži vrhunski hromirani brijač sa dvostrukom ivicom, 5 zamenskih oštrica i tradicionalnu četku i posudu sa sapunom za brijanje. Sve što je potrebno za glatko i udobno brijanje. Za tradicionalno brijanje u berbernici sa stilom i iskustvom Wilkinson Sword koje datira tradicijom još od 1772. godine.

GilletteLabs Heated Razor Blades (zamenske...

Dostupnost: 5 Na stanju

GilletteLabs grejane oštrice koriste se isključivo sa GilletteLabs Heated Razor (prvim zagrejanim brijačem na svetu), koji daje toplinu i osećaj toplog brijanja peškirom uz jednostavan pritisak na dugme. Dizajniran da transformiše brijanje iz svakodnevnog posla u prijatno i zadovoljavajuće iskustvo, grejana oštrica koristi revolucionarnu grejnu dršku kako bi obezbedila neprekidnu toplotu i udobnost tokom svakog poteza vašeg brijanja.

Proizvod dodat za upoređivanje